Facebook Portal vÀlkomnar tvÄ stora spelare: hÀr finns stöd för Netflix och Zoom! (Foto)

 Facebook Portal vÀlkomnar tvÄ stora spelare: hÀr finns stöd för Netflix och Zoom!  (Foto)

Stora nyheter kommer för Facebook Portal, utbudet av smarta skÀrmar undertecknat av jÀtten ledd av Mark Zuckerberg. Ett Är efter landningen i Italien berikas de av Stöd till tvÄ vÀlkÀnda tjÀnster inom sina respektive omrÄden: Netflix och Zoom.

Netflix behöver verkligen ingen introduktion, eftersom det Àr den mest kÀnda och utbredda streamingtjÀnsten pÄ begÀran. FrÄn och med nu kan prenumeranter ocksÄ njuta av den enorma katalogen pÄ sin enhet Portal, pÄ ett sÀtt som liknar det som redan var möjligt med den stora rivalen Amazon Prime Video och andra tjÀnster som Facebook Watch.

LÄS OCH: Amazon Prime Day 2020

Portalenheter röstas sedan för videosamtal, som redan kan rÀkna med WhatsApps bidrag, som ingÄr i Facebook-teamet. FrÄn och med nu, dock en annan tjÀnst frÄn videokonferenser som under lÄsperioden lÀrde sig att göra sig kÀnd för allmÀnheten: Zoom.

Slutligen, nya funktioner i förstÀrkt verklighet, som ska anvÀndas i Story Time-biblioteket och i Photo Booth, förutom stöd för Spanska för röstkontroller. För mer information kan du lÀsa det officiella inlÀgget som publicerades av Facebook pÄ hans blogg.