FÀrg, geometri och abstrakt tapetpaket för iPhone och skrivbord

colorful abstract wallpaper

Levande fÀrger dyker upp pÄ Apples enheter. Oavsett om det Àr en iPhone eller ett skrivbord sÄ visar fÀrgskalan och P3-funktionerna pÄ de uppdaterade skÀrmarna otroligt intensiva bilder. För att dra bÀsta nytta, ladda ner en bakgrund som kan trycka pÄ skÀrmen för att bevisa den förmÄgan. Detta bakgrundsbild för veckans tapeter för bÄde iPhone och desktop kommer sÀkert att behaga dina ögon.

FÀrgglada bakgrundsbilder för iPhone eller skrivbord

Följande bakgrundsbilder skapades eller redigerades antingen av @Wallsbyjfl. JFL tweeter ofta ut bakgrundsbilder för de flesta enheter, inklusive olika stationÀra datorer, handhÄllna enheter och Apple-enheter. Dessutom finns det en Google Drive med bilder lÀnkade pÄ hans Twitter-profil, som jag kommer att avstÄ frÄn att lÀnka, bara för att förhindra överhandeln av lÀnken. Men kolla in det!

Följande bakgrundsbilder Àr dimensionerade för skrivbord eller iPhone. Skrivbordsbilderna Àr tillrÀckligt lÄnga för att de ocksÄ ska vara lÀmpliga för en iPhone. Enkelt, skala och stÀll in bilden nÀr du placerar den som bakgrundsbild.

Om du har bakgrundsbilder som du vill skicka till veckans bakgrundsbilder, vÀnligen hÀmta mig via @jim_gresham, dÀr jag kuraterar samlingen, lÀgger in nedladdningar i mitten av veckan och retar kommande inlÀgg.

Ladda ner: skrivbord 2304 x 1400 @ 300

Ladda ner: skrivbord 3464 x 1948 @ 300

Ladda ner: skrivbord 2994 x 1871 @ 300

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone

Ladda ner: iPhone