Farming RPG Stardew Valley slog App Store den 24 oktober som en nedladdning pÄ 7,99 USD, inga IAP

Stardew Valley iPhone and iPad hero image

Stardew Valley, ett populÀrt indieodlingssimuleringsrollspel-videospel utvecklat av Eric Barone och publicerat av Chucklefish, kommer till en iPhone och iPad nÀra dig om fjorton dagar onsdagen den 24 oktober. Enligt gÄrdagens meddelande i ett blogginlÀgg kostar premiumspelet 7,99 USD, sportar 50+ timmars innehÄll och innehÄller inga inköp i appen alls. Eftersom det ursprungliga inköpspriset ger dig hela spelet kommer du inte att tvingas spendera pengar pÄ virtuella dumheter som lootboxar, virtuella mynt och sÄ vidare.

VĂ€lkommen till Pelican Town

“Du har Ă€rvt din farfars gamla gĂ„rdstomt i Stardew Valley”, sĂ€ger blurb. “BevĂ€pnad med hand-down-verktyg och nĂ„gra mynt, satte du igĂ„ng för att börja ditt nya liv.”

Stardew Valley iPhone-version

Det hĂ€r Ă€r hela spelet, inte en nedskuren version – Stardew Valley för iOS spelar nĂ€stan identiskt med alla andra versioner, det har byggts om för spel pĂ„ iPhone och iPad med ett beröringsvĂ€nligt anvĂ€ndargrĂ€nssnitt, menysystem och kontroller.

FörbestÀllningar finns tillgÀngliga i App Store frÄn och med idag.

Om Stardew Valley

Inspirerad av videoserien Harvest Moon har Stardew Valley dig att spela som en karaktÀr som avslutar sitt kontorsjobb för att fokusera pÄ sin avlidne farfars förfallna gÄrd pÄ en plats som kallas Stardew Valley. Detta Àr en fullodlad jordbrukssimulering: du kommer att bryta malm, rensa mark, plantera och sköta grödor, uppfostra boskap, tillverka varor och sÄ vidare.

Den sociala komponenten inkluderar att delta i olika aktiviteter med stadens invÄnare, inklusive romanser som leder till Àktenskap. Andra aspekter av detta öppna spel inkluderar att hantera din hjÀltes tid och energinivÄer, tjÀna pengar för att utöka din gÄrd och mer.

I slutet av 2017 hade spelet sÄlt över 3,5 miljoner exemplar pÄ alla plattformar.

Nyckelfunktioner

Är du redo att flytta till landsbygden och odla ett nytt liv i denna öppna jordbruks-RPG? Om sĂ„ Ă€r fallet, hĂ€r Ă€r de viktigaste funktionerna i Stardew Valley som du förmodligen kommer att gilla.

IOS-versionen innehÄller version 1.3 enspelarinnehÄll, som Night Market, men inte multiplayer. Om du har spelat Stardew Valley pÄ din Windows-dator kan du överföra dina sparade data till iPhone-versionen via iTunes. Eftersom iOS-versionen inte stöder mods kan alla datorer som överförs med data innehÄlla mods orsaka kompatibilitetsproblem.

För mer information, besök den officiella webbplatsen.

FörbestÀll Stardew Valley idag

Du kan förbestÀlla Stardew Valley idag. Apple debiterar inte din betalningsmetod innan filen blir officiellt tillgÀnglig för nedladdning den 24 oktober.