FastDeleteX hoppar över “Nyligen borttagen” album nĂ€r du tar bort bilder frĂ„n iOS

FastDeleteX hoppar över “Nyligen borttagen” album nĂ€r du tar bort bilder frĂ„n iOS

En av mina sĂ€llskapsdjur nĂ€r det gĂ€ller radering av foton pĂ„ iOS Ă€r att allt du tar bort skickas till albumet “Nyligen borttaget” i appen Foton Ă€n att raderas permanent. Resultatet Ă€r att du slutar ta bort allt för en andra gĂ„ng för att ta bort det frĂ„n din enhet.

Även om det Ă€r en sĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rd om du Ă€ndrar dig eller raderar nĂ„got av misstag skapar den hĂ€r funktionen mer arbete Ă€n vissa mĂ€nniskor vill hantera. Lyckligtvis ringde en ny gratis jailbreak-tweak FastDeleteX av iOS-utvecklaren Mohammad Ghzayel löser detta problem för alla som kĂ€nner pĂ„ samma sĂ€tt som jag.

Vid installationen hittar du en ny instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera ett par alternativ:

HĂ€r kan du:

Utvecklaren innehÄller en respring-knapp lÀngst ner i instÀllningsfönstret som du kan anvÀnda för att spara dina Àndringar efter att ha gjort dem.

NĂ€r du har aktiverat tweak kan du ta bort bilder frĂ„n din kamerarulle eller frĂ„n ett annat album i appen Foton och de tas bort frĂ„n din telefon istĂ€llet för att flyttas till albumet “Nyligen borttaget”.

FastDeleteX Àr en till synes enkel lösning för alla som vill göra livet lite enklare genom att minska de steg som krÀvs för att ta bort oönskade bilder frÄn deras Photos-app. Tweak Àr tillgÀnglig som gratis nedladdning frÄn Cydias BigBoss-förvar och fungerar med alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Avskyr du att hantera albumet ”Nyligen borttaget” pĂ„ din iOS-telefon? Dela i kommentarfĂ€ltet nedan.