Fem strategier Bloggare bör lÀra av onlinemarknadsförare (BloggvÀrlden 2010)

BuySellAds

Det hÀr inlÀgget Àr en sommar av en panelpresentation som ges pÄ Blog World Expo 2010 av Scott Fox, Shayne Tilley, Brandon Eley och Scott Stratten.

    KÀnn ditt mÄl. Om du inte vet mÄlet för din blogg kommer du aldrig att lyckas med det. VÀlj ditt fokus, oavsett om det Àr att expandera ett nuvarande varumÀrke, driva trafik till din produkt eller bara att gÄ ett steg bortom sociala medier, din blogg borde ha ett syfte. Panelen rekommenderar att din blogg ingÄr i en trepunktsstrategi. Först Àr sociala medier, som du bör anvÀnda för att locka din publik, ge dem en smakprov pÄ vad som finns dÀr ute och vad du kan göra. Den andra aspekten av din strategi bör vara din blogg. AnvÀnd din blogg för att engagera din publik. Hitta deras Äsikter, preferenser och behov och prata med dina anvÀndare. Din tredje aspekt bör vara din produkt. AnvÀnd din produkt för att göra affÀrer med din publik och fÄ den monetÀra vinst som du behöver för att hÄlla din blogg igÄng. KÀnn dina uppmaningar. Förtydliga och fokusera din blogg. Spillde din blogg om det behövs för att tillÄta dig att hÄlla koll pÄ budskapet och mÄlet. Observera antalet uppmaningar till handling pÄ vilken sida som helst i din blogg. I genomsnitt finns det 35 uppmaningar till handling pÄ en sida. Detta Àr 35 distraherande sÀtt för din publik att lÀmna din blogg. Minimera och klargöra för framgÄng. UtvÀrdera ocksÄ vad du har pÄ din webbplats. Om du har annonser som körs av en extern kÀlla, var medveten om att anvÀndare kan se annonser för en av dina konkurrenter. Inse ocksÄ att varje annons pÄ din webbplats Àr en rekommendation frÄn dig, inte stödja den om du inte hÄller med den.

    Vilka uppmaningar du har bör vara enkla. Om du ber om e-postadresser (och du borde be om e-postadresser) gör det till ett riktigt ett klickregistrering. Alla fler steg och du eliminerar dina chanser att fÄ ett e-postmeddelande. Se till att hÄlla din e-postförfrÄgan ovanför mitten och erbjuda ett incitament för att registrera dig. Speciellt om du Àr en ny blogg, kommer det att hjÀlpa dina chanser att fÄ omvandlingar att erbjuda en resurs med registrering. Undvik Àven popup-fönster om det Àr möjligt. De Àr irriterande och nÀstan omöjliga att ta bort pÄ mobila enheter.

    Öka förtroendet. Öka anvĂ€ndarnas förtroende för dig. Ha följare och visa dem. Det verkar grunt, men online saknar du mĂ„nga av de sociala signaler som finns i den verkliga vĂ€rlden. Att sĂ€tta upp ditt antal följare hjĂ€lper dig att bygga förtroende för dig. Ta dig ocksĂ„ tid att göra din sida personlig. Att se ett leende ansikte eller en riktig plats (stad och stat, inget behov av din gatuadress) gör att dina anvĂ€ndare kan börja lĂ€ra kĂ€nna dig. LĂ€gg till mediebevakningslĂ€nkar (som ses pĂ„ …) och vittnesmĂ„l pĂ„ din webbplats. Be dina tidigare kunder om vittnesmĂ„l och placera dem nĂ„gonstans som syns pĂ„ din webbplats. Segmentera din publik. Du bör inte be din publik om mycket personlig information nĂ€r de gĂ„r med i din e-postlista, men gör anstrĂ€ngningar för att fĂ„ veta vem din publik Ă€r. I ditt vĂ€lkomstmeddelande ber du dem om deras bransch eller vad de vill ha frĂ„n din webbplats. Inte alla kommer att svara, men de som gör kommer att ge dig en uppfattning om din publik. Titta ocksĂ„ pĂ„ dina register. Har du upprepade kunder eller kunder eller Ă€r din publik frĂ€mst ny för dig? Varje gĂ„ng nĂ„gon ger dig lite information om sig sjĂ€lva, hĂ„ller de upp handen för att rĂ€knas, ignorera inte dessa hĂ€nder. TĂ€nk pĂ„ vad du gör och bombardera inte frekventa anvĂ€ndare med popup-fönster eller pĂ„ skĂ€rmmeddelanden som vĂ€lkomnar nya anvĂ€ndare. Testa, testa, testa. Testa vĂ„ldsamt. Oavsett vad du gör, om det fungerar kan det fungera bĂ€ttre. AnvĂ€nd de analytiska verktygen dĂ€r ute och fĂ„ en kĂ€nsla för vad som fungerar. AnvĂ€nd A / B-delningstestning och testa e-postmeddelanden, foton, text, Ă€mnesrader osv för att fĂ„ den bĂ€sta mixen som fungerar för din publik. Nöj dig inte med en konverteringsfrekvens pĂ„ 10% nĂ€r du kan ha en konverteringsfrekvens pĂ„ 80%. Rekommenderat verktyg: Googles webbplatsoptimerare.

AnvÀnd alla ovanstÄende, sÄvida du inte Àr en otroligt ny anvÀndare. Nya anvÀndare mÄste fokusera pÄ att skapa kvalitetsinnehÄll framför allt annat. NÀr du vÀl har skapat en informationsbas kan du börja arbeta med dessa fem tips.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.