Feral Interactive slÀpper nya detaljer om det kommande Tropico-spelet för iPad

Tropico for iPad

Trots att det fortfarande finns nÄgra mÄnader kvar i lanseringen, hÄller Tropico för iPad pÄ att bli ett av de mest efterlÀngtade iOS-spelen 2018. Nu finns det mer att veta om det portade spelet, som tillkÀnnagavs för bara nÄgra veckor sedan.

Först lanserades 2001 pÄ olika plattformar, inklusive Mac, Tropico, och dess mÄnga uppföljare erbjuder stadsbyggnad pÄ en ö i Karibien. Under spelet tar du rollen som öns diktator, El Presidente. PÄ sÄ sÀtt Àr ditt jobb att bygga upp öns infrastruktur och hantera dess ekonomi. LÀngs vÀgen mÄste du ta itu med befolkningen, som inte alltid gillar dina förordningar.

Den hÀr veckan utvecklaren Feral Interactive slÀppte följande bild som visar Tropico för iPad för första gÄngen:

Tropico för iPad

Som du kan se erbjuder spelet en intressant bar lÀngst ner pÄ skÀrmen med olika spelmekaniker. Bland de punkter som markeras hÀr: en Intel-mapp som behöver din presidentens uppmÀrksamhet, en avatar som representerar din nÀrvaro som El Presidente som anvÀnds för moralförstÀrkande besök för att höja produktiviteten och förordningar som du kan anvÀnda för att hÄlla dina medborgare glada eller under tummen.

UpptÀck Tropico för iPads glÀnsande nya anvÀndargrÀnssnitt pÄ Feral-webbplatsen: https://t.co/atA1sUFWik

Diktatorns skrivbordsfunktion Àr designad för enkel anvÀndning pÄ mobilen och ger snabb Ätkomst till spakarna!

Senare i Är faller Tropico i hÀnderna pÄ diktatorer över hela vÀrlden. pic.twitter.com/0y6e2BhFxZ

– Feral Interactive (@feralgames) 11 juli 2018

Tropic, som byggs med hjÀlp av kodbasen frÄn Tropico 3, förvÀntas ha pekreglage med ett lÀttanvÀnt anvÀndargrÀnssnitt enligt sin tradition frÄn PC / konsol till iPad.

Enligt David Stephen, VD för Feral Interactive:

Med sin underbara blandning av strategi och tung-i-kind humor, har Tropico-serien lÀnge varit en favorit för bÄde spelare och konsoler. Det har varit jÀttekul att förestÀlla sig sin gameplay för mobilen. Vi Àr glada över resultaten och Àr mycket glada över att kunna ta med den till iPad.

HÀr Àr den ursprungliga trailern:

Inget slÀppdatum i Är har faststÀllts för Tropico pÄ iPad, Àven om det förvÀntas före Ärets slut. Till skillnad frÄn liknande spel kommer Tropico att lanseras som ett prisvÀrt spel utan köp i appen.

Ser du fram emot att spela Tropico pÄ iPad? LÄt oss veta nedan.