Filtrera inkommande meddelanden via nyckelord och namn med DiscreetifyXI

Filtrera inkommande meddelanden via nyckelord och namn med DiscreetifyXI

Din iPhone visar naturligtvis korta aviseringsförhandsgranskningar när du får dem, och även om detta i vissa fall kan vara en praktisk funktion, ibland visar meddelanden lite mer för människorna runt oss än vi kanske vill.

DiscreetifyXI är en ny jailbreak-tweak av iOS-utvecklare som mildrar detta problem med användarkonfigurerbara aviseringsfilter, och i skrivande stund kan det bara vara den bästa lösningen som finns tillgänglig.

Tweak fungerar i huvudsak genom att dölja meddelandeinnehåll baserat på specifika kriterier, till exempel den person den kommer ifrån eller själva meddelandets sammanhang.

Tweak lägger till en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera filtren efter eget tycke:

Alternativ här inkluderar:

Filtrera meddelanden efter sammanhang Dölj alltid programikonen från aviseringsgränssnitt Dölj alltid applikationsnamnet från aviseringsgränssnitt Dölj alltid datum och tid från aviseringsgränssnitt Dölj alltid namnet från aviseringsgränssnitt Dölj alltid innehållet från aviseringsgränssnitt

Som utvecklaren noterar i inställningsfönstret kan alla inställningar tillämpas direkt och du behöver inte ändra din enhet för att spara dina ändringar.

Apple tillhandahåller integritetsinställningar för meddelanden i iOS direkt från lådan, men de är inte lika robusta som de som finns i DiscreetifyXI. Den huvudsakliga skillnaden är att DiscreetifyXI låter dig ställa in specifika regler baserat på aviseringsinnehåll, medan Apple tvingar dig att välja allt eller ingenting.

Om du är intresserad av att ladda ner DiscreetifyXI för dig själv kommer du att göra det hitta den för $ 1,00 i Cydias Packix-förvar. Tweak fungerar på alla jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Tror du att DiscreetifyXI erbjuder en förbättring av Apples sekretessinställningar för lageraviseringar? Låt oss veta varför eller varför inte i kommentarfältet nedan.