Flytta låsskärmens datum- och tidsindikator med mcClock11

Flytta låsskärmens datum- och tidsindikator med mcClock11

Direkt ur lådan centrerar din iPhone datum och tid nära toppen av låsskärmsgränssnittet. Men om du någonsin velat flytta datum- och tidsindikatorn till olika positioner på låsskärmen har du tur.

En ny gratis jailbreak-tweak heter mvClock11 av iOS-utvecklare låter dig flytta datum- och tidsindikatorn för låsskärmen var du vill.

När du väl har installerat hittar du en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera tweak efter dina önskemål:

Här kan du:

När du har använt skjutreglagen för att ändra placeringen av låsskärmens datum- och tidsindikator, vill du trycka på den blå Spara-knappen för att spara dina ändringar. Utvecklaren innehåller en Respring-knapp längst ner i inställningsfönstret, men det är mestadels en nyhet eftersom en respring inte krävs för att spara ändringar som gjorts i inställningarna.

När vi testade justeringen för oss själva fann vi att det inte finns någon liveförhandsgranskning när du justerar skjutreglagen. Som sagt, det finns mycket försök och fel när du gör ändringar i skjutreglagen, och det betyder att du låser handenheten för att kontrollera låsskärmen varje gång du justerar skjutreglagen. Lyckligtvis är den här processen inte så tidskrävande eftersom du inte behöver stänga av telefonen igen.

Enligt vår åsikt ser den centrerade datum- och tidsindikatorn fortfarande bäst ut på iPhone. Men du kan också komma undan med en vänster eller höger placerad datum- och tidsindikator som påminner om vad du kan se på iPad: s Låsskärm i liggande läge.

Allt kommer ner för att smaka, men om du någonsin har velat flytta din låsskärms datum- och tidsindikator är mvClock11 ett utmärkt sätt att bryta loss från Apples bojor och ta kontroll. Tweak är tillgänglig som gratis nedladdning från Cydias Packix-förvar och fungerar på alla jailbroken iOS 10 och 11-enheter.

Vilken är din ideala position för klockindikatorn för låsskärmen? Dela i kommentarfältet nedan.