Flytta lÄsskÀrmens datum- och tidsindikator med mcClock11

Flytta lÄsskÀrmens datum- och tidsindikator med mcClock11

Direkt ur lÄdan centrerar din iPhone datum och tid nÀra toppen av lÄsskÀrmsgrÀnssnittet. Men om du nÄgonsin velat flytta datum- och tidsindikatorn till olika positioner pÄ lÄsskÀrmen har du tur.

En ny gratis jailbreak-tweak heter mvClock11 av iOS-utvecklare lÄter dig flytta datum- och tidsindikatorn för lÄsskÀrmen var du vill.

NÀr du vÀl har installerat hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

NÀr du har anvÀnt skjutreglagen för att Àndra placeringen av lÄsskÀrmens datum- och tidsindikator, vill du trycka pÄ den blÄ Spara-knappen för att spara dina Àndringar. Utvecklaren innehÄller en Respring-knapp lÀngst ner i instÀllningsfönstret, men det Àr mestadels en nyhet eftersom en respring inte krÀvs för att spara Àndringar som gjorts i instÀllningarna.

NÀr vi testade justeringen för oss sjÀlva fann vi att det inte finns nÄgon liveförhandsgranskning nÀr du justerar skjutreglagen. Som sagt, det finns mycket försök och fel nÀr du gör Àndringar i skjutreglagen, och det betyder att du lÄser handenheten för att kontrollera lÄsskÀrmen varje gÄng du justerar skjutreglagen. Lyckligtvis Àr den hÀr processen inte sÄ tidskrÀvande eftersom du inte behöver stÀnga av telefonen igen.

Enligt vÄr Äsikt ser den centrerade datum- och tidsindikatorn fortfarande bÀst ut pÄ iPhone. Men du kan ocksÄ komma undan med en vÀnster eller höger placerad datum- och tidsindikator som pÄminner om vad du kan se pÄ iPad: s LÄsskÀrm i liggande lÀge.

Allt kommer ner för att smaka, men om du nÄgonsin har velat flytta din lÄsskÀrms datum- och tidsindikator Àr mvClock11 ett utmÀrkt sÀtt att bryta loss frÄn Apples bojor och ta kontroll. Tweak Àr tillgÀnglig som gratis nedladdning frÄn Cydias Packix-förvar och fungerar pÄ alla jailbroken iOS 10 och 11-enheter.

Vilken Àr din ideala position för klockindikatorn för lÄsskÀrmen? Dela i kommentarfÀltet nedan.