FörbÀttra iOS-aviseringsupplevelsen med NotificationsUnleashedXI

FörbÀttra iOS-aviseringsupplevelsen med NotificationsUnleashedXI

Om du Àger en iPhone eller iPad spelar troligen inkommande aviseringar en viktig roll i ditt dagliga arbetsflöde. Med detta sagt bör effektivisering av den inkommande aviseringsupplevelsen betraktas som ett avgörande steg efter jailbreaking av din iOS 11-utrustade telefon med Electra.

Lyckligtvis dubbade en ny jailbreak-tweak Meddelanden UnleashedXI av iOS-utvecklare kan hjÀlpa till med detta. Tweak ger anvÀndare en mÀngd instÀllningar som kan anvÀndas för att utöka iOS: s lageraviseringsupplevelse.

Som visas i skÀrmdumpsexemplen ovan innehÄller NotificationsUnleashedXI inte bara alternativ för att fÄ dina aviseringar att se bÀttre ut genom att minimera vad som visas, men det kan ocksÄ leverera förbÀttringar av funktioner som utökad lÄsskÀrm och förhandsvisningar av bannerannons.

NÀr du installerar NotificationsUnleashedXI hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera tweak efter dina önskemÄl:

HĂ€r kan du:

LÀngst ner i instÀllningsfönstret finns en respring-knapp som du bör anvÀnda för att spara dina Àndringar varje gÄng du Àndrar instÀllningarna för NotificationsUnleashedXI.

Som du kanske har mÀrkt Àr instÀllningsfönstret ganska lÄngt. Detta beror pÄ att NotificationsUnleashedXI erbjuder mÄnga alternativ för att hjÀlpa dig skrÀddarsy din inkommande aviseringsupplevelse efter dina specifika behov.

NÄgra av mina favoritalternativ ur den hÀr listan inkluderar att ha ett anpassat antal förhandsgranskningsrader, manuell avskedande av banner och dölja nÄgra av de onödiga funktionerna frÄn banners för att fÄ dem att se mer anpassade till minimalisering. Naturligtvis har alla en annan Äsikt om saken sÄ att din körstrÀcka kan variera.

Om du Àr intresserad av att testa NotificationsUnleashedXI, kan du ladda ner den för $ 0,99 frÄn Cydias Packix-förvar. Tweak stöder alla jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Vilka Àr dina favoritfunktioner packade i NotificationsUnleashedXI? LÄt oss veta genom att slÀppa en kommentar nedan.