Försenar Apple lanseringen av den trÄdlösa AirPower-laddaren igen?

Försenar Apple lanseringen av den trÄdlösa AirPower-laddaren igen?

Apple meddelade aldrig ett lanseringsdatum för den trÄdlösa AirPower-laddaren. Det Àr dock sÀkert att anta att ingen pÄ företaget tÀnkte att det fortfarande skulle saknas i aktion ett Är efter att det först retades. Nu, trots ett rykte om motsatsen, föreslÄr folket pÄ MacRumors nu enheten slÀpps inte efter dagens hÀndelse,

AirPower tillkÀnnagavs först den 12 september och var utformad för att induktivt ladda flera Apple-enheter samtidigt, inklusive mÄnga som ocksÄ tillkÀnnagavs vid det datumet, till exempel tredje generationens Apple Watch, iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus.

Exakt ett Är senare har Apple Ànnu inte slÀppt AirPower.

Redan i juni sa Bloomberg att Apple planerade att slÀppa den trÄdlösa enheten före slutet av september. NÀsta generations AirPods, som ocksÄ retades förra Äret, innehÄller ett fodral som ocksÄ Àr utformat för att fungera med AirPower. Det förvÀntades ocksÄ att starta efter Apples evenemang idag.

Som MacRumors med rĂ€tta pĂ„pekade, förutom att inte nĂ€mna nya iPad Pro-surfplattor och Mac-datorer, hade den lĂ€ckta Apple-produktwebbplatsen som framhölls tidigare idag inte heller nĂ„got att sĂ€ga om AirPower och nĂ€sta generations AirPods. Med andra ord kommer ingen av produkterna antagligen att nĂ€mnas vid dagens “Gather round” -evenemang som börjar klockan 10 PDT.

I Bloombergs inlĂ€gg i juni sa det att fortsatta problem med AirPowers laddningsmekanism för flera enheter var anledningen till enhetens lĂ„nga fördröjning. SĂ„ kan det fortfarande vara. ÄndĂ„ mĂ„ste man undra vem som har tĂ€nkt det var att tillkĂ€nnage produkten i första hand med tanke pĂ„ dess komplexitet.

Förhoppningsvis kommer vi snart att höra nÄgot om bÄda produkterna.

Du kan strömma dagens evenemang live pÄ Twitter, Apple TV och via en webblÀsare. Kom tillbaka till iDB för uppdateringar och analys.