Första bilden pÄstÄs av iPhone XS-lÀckorna 2018

iPhone Xs Max kan vara namnet pÄ Apples nya 6,5-tums OLED-telefon

Bara nÄgra timmar efter att Apple meddelade att det skulle hÄlla sitt höstevenemang den 12 september har 9to5Mac publiceras vad den hÀvdar Àr den första officiella bilden som visar tvÄ av de tre nya iPhonerna som företaget förvÀntas tillkÀnnage pÄ det datumet. Webbplatsen hÀvdar ocksÄ att de tvÄ nya telefonerna har namnet iPhone XS.

Som du kan se pÄ bilden ovan Àr vad vi troligen ser den lÀnge ryktade andra generationens OLED 5,8-tums iPhone X som sitter ovanpÄ en helt ny OLED 6,5-tums modell. En 6,1-tums LCD-iPhone förvÀntas ocksÄ debutera pÄ mindre Àn tvÄ veckor.

I sitt torsdagspost hÀvdar 9to5Mac att bÄda OLED-telefonerna kommer att finnas tillgÀngliga i ett nytt guldalternativ, som aldrig erbjöds pÄ iPhone X 2017.

Andra detaljer ska fortfarande faststÀllas, men vi kan med sÀkerhet rapportera att iPhone XS kommer att bli namnet, OLED-modellen kommer i tvÄ storlekar inklusive en större version, och var och en kommer att erbjudas i guld för första gÄngen.

Det finns ingen anledning att tro 9to5Macs pÄstÄenden Àr felaktiga.

Den lĂ€ckta bilden överensstĂ€mmer med tidigare rykten om att Apple planerar att behĂ„lla iPhone X: s grundlĂ€ggande utseende för Ă„rets sortiment. Alla tre nya iPhones förvĂ€ntas ha Face ID pĂ„ en nĂ€stan ramfri front och inkludera en glasbaksida. Även om OLED-modellerna förvĂ€ntas inkludera rostfritt stĂ„l pĂ„ sidorna, kommer den billigare LCD-modellen troligen att ha sidor av aluminium.

Mellan nu och 12 september kan vi förvÀnta oss fler lÀckor som den som nÀmns hÀr.

Som en pÄminnelse Àr Apples höstevenemang planerat att börja klockan 10 PDT pÄ onsdagen den 12 september och det kommer att streamas live. Förutom nya iPhones kommer evenemanget sannolikt att innehÄlla ankomsten av tvÄ nya iPad Pro-surfplattor och fjÀrde generationens Apple Watch. Nya Mac-datorer Àr ocksÄ möjliga.

Vad tycker du om denna lÀcka? LÄt oss veta nedan.