Första iPhone XR-recensioner slog YouTube före förbestÀllningar ikvÀll

Första iPhone XR-recensioner slog YouTube före förbestÀllningar ikvÀll

Apple Àr planerat att starta iPhone XR-förbestÀllningar ikvÀll. Som en del av företagets nya strategi för att ge tidig tillgÄng till sociala medier som pÄverkar, publicerade populÀra YouTubers som har spelat med granskningsenheter i en vecka idag sina första praktiska videoklipp.

Första iPhone XR-recensioner pÄ YouTube

Kolla in de inbÀddade videorna nedan.

Var noga med att kolla in vÄr sammanfattning av de bÀsta iPhone XR-skalen hittills.

iPhone XR tillgÀnglighet

Apple planeras att öppna förbestÀllningar för den fÀrgglada handenheten som börjar ikvÀll den 19 oktober vid midnatt Pacific Time. Du kan förbestÀlla din via Apple.com eller i Apple Store-appen eller direkt i vilken Apple-butik som helst, en auktoriserad ÄterförsÀljare eller operatör som stöds. Enheten anlÀnder till butikerna en vecka senare pÄ fredagen den 26 oktober.

Handenheten kommer att lanseras i 50+ lÀnder:

TillgÀngligheten utvidgas till följande lÀnder fredagen den 2 november:

En dag tidigare, den 1 november, anlÀnder iPhone XR till Israel.

Som med andra flaggskepps-iPhones kan du sprida hela kostnaden för din XR över 24 mÄnadsbetalningar via Apples uppgraderingsprogram, som kommer med sÄdana förmÄner som gratis AppleCare + -skydd och möjligheten att uppgradera till en ny enhet var 12: e mÄnad.

iPhone XR-funktioner

iPhone XR finns i en rad livfulla fĂ€rger: Svart, Vit, BlĂ„, Gul, Korall och (PRODUKT) RÖD, vilket markerar första gĂ„ngen en (PRODUKT) RÖD variant finns tillgĂ€nglig vid lanseringen. Telefonen börjar vid $ 749 för basmodellen med 64 gigabyte lagring. 128 GB och 256 GB sorter finns ocksĂ„.

Handenheten har samma funktioner som den dyrare iPhone XS-serien komplett med det nya A12 Bionic-chipet, Face ID, en nÀstan helskÀrmsdesign med skÄran pÄ toppen och mer. Till skillnad frÄn XS-serien har iPhone XR en skÀrm med lÀgre upplösning som anvÀnder den traditionella LCD-tekniken, inte OLED, och ett aluminiumklÀtt band i stÀllet för det blankare rostfria bandet pÄ premiumserien iPhone XS och iPhone XS Max.

Det levereras ocksÄ med en enda lins kamera pÄ baksidan, men Apple kan nu uppnÄ skÀrpedjupeffekten genom att dra nytta av Focus Pixels i kamerasensorn tillsammans med berÀkningsfotografering framsteg som Apples snabba processor ger med sin nÀsta -generation Neural Engine Àgnas Ät att pÄskynda maskininlÀrningsuppgifter.

Den stöder ocksÄ de senaste funktionerna för fotografering av Smart HDR och Depth Control.

Vilken iPhone XR-fÀrg Àr du?

Hur gillar du dessa tidiga iPhone XR-recensioner hittills?

Är du ute efter en iPhone XR? I sĂ„ fall vilken fĂ€rg skulle du vĂ€lja?

LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.

Bildens övre del med inlÀgg med tillstÄnd av MKBHD