Första iPhone Xs verkliga bilder anvÀnder Smart HDR, portrÀttlÀge

Första iPhone Xs verkliga bilder anvÀnder Smart HDR, portrÀttlÀge

De första verkliga bilderna som tagits med de nyligen introducerade iPhone Xs har slÀppts. I ena Ànden av vÀrlden tog resefotografen Austin Mann bilder runt Zanzibar. NÀrmare Apples hem slÀppte den tidigare Vita husfotografen Pete Souza bilder som visar utomhusscener runt Washington, DC

Det dubbla kamerasystemet som finns pÄ iPhone Xs och iPhone Xs Max har beskrivits som det bÀsta hittills av Apple. Nya funktioner inkluderar Smart HDR som anvÀnder flera tekniker och avancerade algoritmer för att lÀgga till höjdpunkter och skuggdetaljer till foton.

Det finns ocksÄ ett förbÀttrat portrÀttlÀge för selfies som lÀgger till en exakt djupkarta för att hÄlla dig i fokus mot en suddig bakgrund. Med Djupkontroll kan du justera skÀrpedjupet efter att du tagit.

För hans bilder, som först publicerades kl PetaPixel, Mann anvÀnde bÄda dessa verktyg. Exempel inkluderar de som visas ovan och nedan.

Mann’s bilder i full storlek med en iPhone Xs finns pĂ„ Flickr.

Souzas foton togs och redigerades pÄ en iPhone Xs och publicerades först av Daglig post.

Fotografen, som var chefens officiella vita husfotograf för presidenterna Ronald Reagan och Barack Obama förklarade:

Han förklarade:

Smartphones har gjort alla till en fotograf men de har inte nödvĂ€ndigtvis gjort alla till en “bra” fotograf. Samtidigt har smarttelefonen ocksĂ„ förvandlat alla till en visuell journalist som ger oss ibland ett ögonvittneskild frĂ„n banbrytande nyheter.

HÀr Àr tre av Souzas mÄnga bilder:

5,8-tums iPhone Xs och 6,5-tums iPhone Xs Max har bÄda en 12MP dubbelkamera pÄ baksidan och en 7MP TrueDepth-frontkamera. BÄda iPhones slÀpps officiellt fredagen den 21 september. Du kan förbestÀlla dem nu.