Första kvartalet 2012: Affiliate Summit, WordCamps, CES, Oh My!

Första kvartalet 2012: Affiliate Summit, WordCamps, CES, Oh My!

Okej, sÄ 2011 nÀrmar sig sitt slut. Vi kommer inte till nÄgra evenemang i december. Men mÄnga anvÀndare gillar oss att dela namnet pÄ hÀndelser som vi kommer att delta i. Vi kommer att delta pÄ en hel del evenemang under de första tre mÄnaderna 2012. SÄ jag tÀnkte istÀllet för att skapa ett enskilt inlÀgg för varje, jag skulle bara skapa ett mega-evenemangspost. Vi kommer att delta totalt 5 evenemang under de första tre mÄnaderna 2012.

I januari kommer vi att delta i Affiliate Summit West och Consumer Electronic Show (CES). BÄda dessa hÄlls rygg mot rygg i Las Vegas. Om du planerar att delta i nÄgon av dessa, vÀnligen meddela oss. Det Àr alltid fantastiskt att trÀffa vÄra lÀsare.

Februari Ă€r mĂ„naden WordCamps för oss. Vi kommer att vara i Atlanta för WordCamp Atlanta 2012. Syed talar vid evenemanget om “Monetizing Your Blog”. Kommer ocksĂ„ att ha nya fallstudier frĂ„n List25. Detta evenemang hĂ„lls 3 – 4 februari. Om du klarar det, skulle jag gĂ€rna vilja se dig dĂ€r.

Det andra WordCamp Ă€r vĂ€ldigt mycket nĂ€ra hemmet. Det Ă€r i Miami. Yup, om du behöver en ursĂ€kt för en semester och vill att ditt företag ska betala för det. GĂ„ bara vidare till WordCamp Miami 2012. Vi kommer att vara frivilliga vid evenemanget för det Ă€r ett lokalt evenemang. Inte sĂ€ker pĂ„ om Syed talar dĂ€r, men vi kommer att uppdatera er nĂ€r vi fĂ„r beslutet. Vi har varit pĂ„ WordCamp Miami under de senaste tvĂ„ Ă„ren. BĂ„da Ă„ren var fantastiska, och de var bĂ„da UTSÅLDE hĂ€ndelser. Miami har inte bara ett fantastiskt WordPress-community, men det har fantastiska strĂ€nder. Evenemangets första dag Ă€r helt tillĂ€gnad BEGINNERS !!! Det kommer att bli fantastiskt. Markera datumen i din kalender. 17 – 18 februari. De kan ha en 3: e dag för utvecklare ENDAST med BBQ. Det Ă€r pĂ„ gĂ„ng.

I mars kommer vi att krascha i Austin för SXSW troligtvis. Även om vi inte har köpt vĂ„ra biljetter Ă€nnu, Ă€r det mycket troligt att vi kommer att vara pĂ„ SXSW för den interaktiva delen av evenemanget.

Planerar du att delta i nÄgot av dessa? Skulle gÀrna vilja se dig dÀr. LÀmna en kommentar om du Àr (eller bara tweeta @wpbeginner)