Första officiella WPBeginner-chatten pÄ Twitter imorgon

Första officiella WPBeginner-chatten pÄ Twitter imorgon

I morgon kommer vi att ha vÄr första officiella WPBeginner-chatt pÄ Twitter. Evenemanget planeras för att vara exakt den 27 oktober, 19:00 EST. Vi planerar att köra chatten i en timme och inte mer. Detta Àr ett av vÄra första försök att verkligen öka interaktionen inom vÄrt samhÀlle. Vi kommer ocksÄ att introducera andra metoder.

Vi ber alla gĂ„ med oss ​​pĂ„ twitter och följa hashtaggen #wpbchat imorgon. Ju fler mĂ€nniskor deltar, desto bĂ€ttre blir det. Tanken bakom denna chatt Ă€r att alla kommer att kunna stĂ€lla alla frĂ„gor som WordPress eller Blogging relaterade, och vi kommer att göra vĂ„rt bĂ€sta för att svara pĂ„ det direkt pĂ„ twitter. Om inte, kommer det att finnas i vĂ„r lista över saker att tĂ€cka pĂ„ WPBeginner.

En chattöversikt kommer att lÀggas ut pÄ WPBeginner efter chatten, men vi uppmanar alla att delta. Vi har ingen aning om hur detta kommer att bli eftersom det Àr vÄr första officiella chatt. Förhoppningsvis blir det en fantastisk informativ hÀndelse.

Andra samhÀllsinteraktionsmetoder som vi tÀnker Àr Ustream (frÄgeformulÀr för livestream med Syed) eller till och med att skapa vÄr egen IRC-kanal. Alla tankar Àr vÀlkomna. Om du har specifika Àmnen som du vill att vi ska diskutera Àr du vÀlkommen att lÀgga till dem i kommentarerna.