Första recensionerna ringer iPhone XS & amp; Max fantastiskt, men vÀnta tills iPhone XR bestÀmmer sig

Vissa iPhone XS-köpare rapporterar förseningar

De tidiga recensionerna av iPhone XS och iPhone XS Max publiceras nu online. Inte överraskande fokuserar mest pÄ de subtila skillnaderna mellan de tvÄ handenheterna och iPhone X 2017. Varje granskare föreslÄr ocksÄ att köpare bör vÀnta tills iPhone XR slÀpps nÀsta mÄnad innan de fattar ett köpbeslut.

HÀr Àr utdrag frÄn nÄgra av de första iPhone XS / XS Max-recensionerna:

GrĂ€nsenNilay Patel förklarar att ”bĂ„da iPhone XS-modellerna i grunden bara Ă€r spec-bumpade uppdateringar till iPhone X.” Han föreslĂ„r att ingen med 2017-handenheten behöver uppgradera, “men om du redan Ă€r djupt inne i en förbestĂ€llning, oroa dig inte: du kommer att Ă€lska iPhone XS.”

För alla andra förklarar han att ”det Ă€r vĂ€rt att vĂ€nta pĂ„ att se hur iPhone XR blir innan den rusar in – den har samma processor och samma huvudkamera för $ 750. Den enda stora frĂ„gan Ă€r hur bra dess 6,1-tums LCD-skĂ€rm kommer att se ut jĂ€mfört med OLED pĂ„ XS. ”

Wall Street Journal Joanna Stern hade liknande tankar. Även om hon var imponerad av bĂ„de iPhone XS och iPhone XS Max, föreslĂ„r hon att man vĂ€ntar tills iPhone XR startar i oktober för att fatta ett beslut.

FörestĂ€ll dig att Goldilocks bara testade de kalla och heta grötarna och aldrig hittade den som var ”precis rĂ€tt”. Hennes liv kan ha varit helt annorlunda. Det Ă€r sĂ„ jag kĂ€nner för att testa iPhone XS och XS Max – utan iPhone XR – den senaste veckan.

TechCrunch Matthew Panzarino sĂ€ger att vissa kanske inte Ă€r nöjda med Ă„rets “S” -modeller eftersom de inte Ă€r sĂ„ annorlunda Ă€n iPhone X. Fortfarande sĂ€ger han att “svaghet Ă€r dock bara riktigt nĂ€rvarande om du ser det genom ögonen pĂ„ uppgraderaren jĂ€mfört med Ă„ret innan. ” Han föreslĂ„r att iPhone X-anvĂ€ndare bara kommer att vara glada om du “Ă€lskar vad de har gjort med kameran för att vilja hoppa.”

ÄndĂ„ “Som en flytt frĂ„n vilken annan enhet som helst Ă€r det en enorm vinst.”

Slutligen finns det Mashable’s Raymond Wong som faktiskt gĂ„r i en annan riktning. Han tror att bĂ„da modellerna erbjuder mycket mer Ă€n subtila förĂ€ndringar – om man tittar inuti enheterna.

Han förklarar:

Det Ă€r dags för oss att titta bortom iPhone-ytan – de kommer alla att se ut som iPhone X hĂ€rifrĂ„n. Kanske krympningen och ramarna krymper de nĂ€rmaste Ă„ren, men de verkliga spelförĂ€ndrande innovationerna hĂ€nder inuti. SĂ„ börja Ă€gna mer uppmĂ€rksamhet Ă„t dem, för de Ă€r “trĂ„kiga” men kommer alltmer att betyda mer.

Som nĂ„gon som köpte en iPhone XS Max för att ersĂ€tta min iPhone X har jag inget nötkött med nĂ„got som sagts i dessa recensioner. ÄndĂ„ hĂ„ller jag ocksĂ„ med om att för de genomsnittliga iPhone-Ă€garna Ă€r det ett klokt val att vĂ€nta tills iPhone XR anlĂ€nder den 26 oktober för att avgöra vilken som Ă€r bĂ€st.

Som en pÄminnelse kan du förbestÀlla iPhone XS och iPhone XS Max nu. BÄda modellerna lanseras officiellt i butiker fredagen den 21 september. FörbestÀllningar för iPhone XR accepteras frÄn och med fredagen den 19 oktober.

BestÀllde du redan en ny iPhone eller vÀntar du? LÄt oss veta nedan.