Framtiden för intÀktsgenerering och publicering (Affiliate Summit West 2012)

Future of Content Monetization and Publishing

Den första sessionen jag deltog pĂ„ Affiliate Summit West 2012 var ”Framtiden för intĂ€ktsgenerering och publicering”. En av de frĂ€msta anledningarna till nĂ€rvaro var att min vĂ€n John Chow var med i panelen. Panelen inkluderade en annan gammal vĂ€n Ian Fernando, Steve Hall och Murray Newland.

Det var en annan session samtidigt som jag var intresserad av “25 sĂ€tt du kan förbĂ€ttra din webbplats” som skulle ha varit en bra artikel för vĂ„r andra blogg List25, men jag tĂ€nkte att WPBeginner-publiken Ă€r mer intresserad av framtiden för intĂ€ktsgenerering.

John delade ett intressant sÀtt att tjÀna pengar pÄ sin blogg. Han kör en fördesignad tratt som han testade mycket. Varje e-postprenumerant gÄr igenom en serie kanaler dÀr de fÄr autosvar som inte gör en hÄrd försÀljning. Snarare rekommenderar han starkt. Enligt John Àr övertid alla e-postprenumeranter som gÄr igenom hans lista vÀrda minst 10 dollar. Han fÄr ungefÀr 200 prenumeranter varje dag. Det Àr mycket pengar om du tÀnker pÄ det.

Den viktigaste punkten som nÀmndes var aldrig att gÄ till en hÄrd försÀljning. NÄgot som min vÀn och NY Times bÀstsÀljare Gary Vaynerchuk talar mycket om i sin bok Thank You Economy. SÀttet att göra affÀrer online förÀndras vÀldigt snabbt. Du kan inte försöka avsluta en affÀr pÄ din första interaktion. Tillit, trovÀrdighet och auktoritet spelar nu en mycket större roll Àn tidigare.

Framtiden för intÀktsgenerering gÄr mot nÄgot sponsrat innehÄll. DÀr du normalt skulle skriva ett relaterat men informativt inlÀgg och sedan göra en mjuk kampanj för sponsorn. Detta hÀnder mycket pÄ populÀra webbplatser som Mashable. Naturligtvis följer de FTC-riktlinjerna genom att ange sponsorn, sÄ att anvÀndarna vet att inlÀgget Àr sponsrat. En sak som jag mÄste betona Àr att du aldrig ska ta mÀrkesinnehÄll. Om du gör en sponsrad recension, gör det sjÀlv. LÄt inte företaget skicka det till dig. Det ser ut som ett pressmeddelande pÄ det sÀttet. Du skulle förlora mycket förtroende om du bara började publicera tonhöjder. Du bör publicera dina personliga upplevelser snarare Àn att lÀgga ut en falsk persona.

MÄnga experter diskrediterar e-postlistor, men tillsammans med dessa paneldeltagare tror jag att e-postlistor Àr hÀr för att stanna. Du kan skapa en mycket personlig interaktion med e-postlistor om du gör det rÀtt. För det andra kommer det att vara den mest lönsamma inkomstkÀllan för dig om du gör det rÀtt. Kolla in vÄr artikel om vad, varför och anvisningar för nyhetsbrev via e-post. Om du inte har en e-postlista för din blogg, bör du fÄ den nu!

Den största innehÄllskÀllan för paneldeltagarna Àr frÄgor och svar frÄn sina anvÀndare. Du mÄste göra dig öppen för din publik pÄ sociala medier, sÄ att de kan stÀlla frÄgor om de har det. Vi gör det hela tiden. Majoriteten av vÄrt innehÄll baseras pÄ anvÀndarinnehÄll som folk frÄgar oss via e-post eller sociala nÀtverk. Framtiden för publicering av innehÄll gÄr mot denna vÀg. Dina artiklar Àr huvudsakligen skrivna för dina anvÀndare. Du vill skriva vad de vill veta. Det bÀsta sÀttet att göra det Àr att fÄ dem att berÀtta.