GÄ in för att vinna en iPhone XS [winner announced!]

iPhone xs giveaway

Apples nya flaggskeppsapparat presenterades pÄ onsdag, och Àven om den inte kommer att finnas tillgÀnglig i butiker förrÀn den 21 september, planerar vi redan att ge bort en till en lycklig iDB-lÀsare med stöd av vÄra vÀnner pÄ iMobie.

Om iMobie

Denna giveaway Àr möjlig tack vare iMobie, vars namn antagligen ringer en klocka eftersom vi tidigare har markerat en del av deras programvara pÄ iDB. För dem som inte Àr bekanta med företaget Àr iMobie kÀnt för sina innehÄllshanteringsverktyg för iPhone, iPod och iPad samt dess iOS-datarÀddningsverktyg.

Mer specifikt Ă€r iMobie tillverkaren av AnyTrans, en mjukvara som erbjuder en smartare och enklare lösning för att överföra, hantera och sĂ€kerhetskopiera dina foton, meddelanden, kontakter, musik etc. Eftersom den nya iPhone XS Ă€r tillgĂ€nglig kan du göra en sömlös övergĂ„ng frĂ„n din gamla iPhone till en ny. Företaget gör ocksĂ„ PhoneRescue, ett skrivbordsverktyg som gör det enkelt att sĂ€kert Ă„terstĂ€lla kontakter, meddelanden, foton frĂ„n en iPhone, iPad eller iPod touch – Ă€ven om du inte har sĂ€kerhetskopierat det.

Hur man gÄr in

Vi funderade pÄ olika sÀtt att lÄta lÀsare komma in för att vinna en iPhone XS, men vi kom fram till att ju lÀttare, desto bÀttre. Av denna anledning kommer vi att frÄga dig nÄgra saker för att komma in för en chans att vinna en 64 GB iPhone XS.

1) Registrera dig för iDBs dagliga nyhetsbrev, en sammanfattning av varje inlÀgg som publiceras pÄ iDB som skickas i slutet av varje dag. Det dagliga nyhetsbrevet Àr det bÀsta sÀttet att komma ikapp med de viktigaste Apples nyheter och tips, allt pÄ ett bekvÀmt stÀlle.

2) För det andra ber vi dig kolla in AnyTrans och se sjÀlv hur denna programvara kan hjÀlpa dig att snabbt och snabbt överföra dina vÀrderade data och filer till din nya iPhone. Du behöver inte ladda ner eller köpa nÄgonting. Bara ta en titt pÄ webbplatsen.

Vem som helst, i alla Äldrar, frÄn vilken plats som helst, kan delta i en chans att vinna denna iPhone Xs.

En vinnare vĂ€ljs slumpmĂ€ssigt den 24 september och kommer att kontaktas via e-post. Vinnaren har 7 dagar pĂ„ sig att svara med sitt fullstĂ€ndiga namn, adress och fĂ€rgpreferens för iPhone XS. Om vi ​​inte hör frĂ„n vinnaren inom sju dagar vĂ€ljer vi slumpmĂ€ssigt en annan vinnare. Med vinnarens tillstĂ„nd kommer vi att lĂ€gga upp hans eller hennes namn samt en social media-lĂ€nk pĂ„ den hĂ€r sidan.

Lycka till, alla!

MĂ„ndag 24 september: och vinnaren Ă€r …

Grattis till Marques C. för att du valts slumpmÀssigt och vunnit en iPhone XS. Vi har kontaktat Marques via e-post och vÀntar pÄ att höra frÄn honom. NÀr vi vÀl gjort det skickar vi en 64 GB iPhone XS av den finish som han vÀljer till honom.

Tack igen @iDownloadBlog ? ! För iPhone XS-giveaway. Höll pÄ med kanalen sedan den första videon jag tittade pÄ som var hur jag jailbreakade iOS 6 GM (6 Är sedan) RedSn0w-dagarna. FortsÀtt trycka ut det fantastiska innehÄllet!

– Marques Conerly (@jusdjuice) 24 september 2018

Tack till alla som deltog i denna giveaway. TÀnk pÄ att du bör prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev eftersom vi regelbundet kör utdelningar uteslutande till prenumeranter.