Ge Cydia en moderniserad ansiktslyftning med ReCydia

Ge Cydia en moderniserad ansiktslyftning med ReCydia

Huvudsidan i Cydia har sett nÀstan ut sÄ lÀnge vi kan komma ihÄg, och det kan betraktas som en bra sak eller en dÄlig sak, beroende pÄ din personliga smak.

De som letar efter nÄgot mer uppfriskande kan vara intresserade av en ny gratis jailbreak-tweak som heter ReCydia av iOS-utvecklare.

ReCydia Àr effektivt en subtil redesign för Cydias hemsida med ett förbÀttrat fokus pÄ paketupptÀckt. Det ersÀtter standardraderna med information med samlade gallerier som innehÄller rekommenderade teman och jailbreak-tweaks.

Vid första anblicken ser det ut som nÄgot vi förvÀntar oss att se i den moderna App Store, men det hÀr Àr första gÄngen vi har sett nÄgot av denna kaliber i Cydia Store.

ReCydia fokuserar all sin uppmĂ€rksamhet pĂ„ Cydias hemsida, sĂ„ andra flikar som Ändringar och kĂ€llor ser likadana ut som innan installationen. Oavsett kanske du mĂ€rker att flikarna sjĂ€lva ser lite annorlunda ut, och det beror pĂ„ att ReCydia ger dem en liten ansiktslyftning:

Med hÀnvisning till utvecklaren Àr ReCydia helt gratis och stöds inte av annonser. Med det sagt, det erbjuder massor av kosmetiska fördelar utan att ridda din enhet med oönskade popup-fönster och banners som du oavsiktligt kan trycka pÄ.

Om du har letat efter en ny tak pÄ Cydia, sÄ kan du ladda ner ReCydia gratis frÄn Cydias Packix-förvar. Tweak kommer inte med nÄgra alternativ för att konfigurera och fungerar med alla jailbroken iOS 10 och 11-enheter.

Vad tycker du om hur ReCydia fÄr Cydia-appen att se ut? Dela i kommentarfÀltet nedan.