Ge dina mappar på startskärmen ett nytt utseende med CoolFolder

Ge dina mappar på startskärmen ett nytt utseende med CoolFolder

Mappar är otroligt användbara för att hantera röriga hemskärmar, men deras kärndesign har inte förändrats mycket i några av de senaste iterationerna av iOS.

Om du letar efter en helt nydesignad mappupplevelse i iOS 11, uppmuntrar vi dig att kolla in en ny gratis jailbreak tweak dubbad CoolFolder av iOS-utvecklare.

Som vi har illustrerat i skärmdumpsexemplen ovan ersätter CoolFolder mappens traditionella suddighetseffekt med något som du kanske tycker är lite konstigare: konturer.

Faktum är att CoolFolder spårar omkretsen på varje mapp på startskärmen med en snygg och anpassningsbar kontur. Kontureringseffekten presenterar sig både från startskärmen och från själva mappen.

Efter installationen hittar du en ny inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera estetiken efter eget tycke:

Här kan du:

Utvecklaren innehåller en användbar Respring-knapp längst ner i inställningsfönstret för att spara alla ändringar du gör i tweak-inställningarna.

Genom att ändra CoolFolders hörnradie och konturfärg är det möjligt att ta fram en ganska fascinerande estetik med olika bakgrundsbilder. Typexempel:

Om du är intresserad av att testa CoolFolder själv kan du göra det hämta det gratis från Cydias BigBoss-förvar. Tweak fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter.

√Ąr du ett fan av CoolFolder? L√•t oss veta i kommentarf√§ltet nedan.