Gif2Ani V2 låter dig ställa in animerade GIF-bilder som din respring-skärm

Gif2Ani V2 låter dig ställa in animerade GIF-bilder som din respring-skärm

Alla med en jailbroken enhet borde veta mycket hur respring-skärmen ser ut. Beroende på vilken version av iOS du har pwned kan det visa Apple-logotypen eller bara en svart bakgrund med en vit laddningscirkel.

Om du letar efter ett sätt att anpassa respring-skärmen, kallas en gratis jailbreak-tweak Gif2Ani V2 av iOS-utvecklare och är ett bra ställe att börja på.

Precis som namnet antyder tillämpar Gif2Ani V2 en animerad GIF-bild efter eget val på respring-skärmen på din jailbroken telefon.

Tweak lägger till en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera alternativen efter eget tycke:

Bland de saker du kan tippa med är:

Konceptet bakom Gif2Ani V2 är inte nytt; vi visade dig tidigare en tweak som heter YouRespring som utförde nästan samma uppgift, men Gif2Ani V2 ger några ytterligare alternativ till bordet. Med det sagt kan du förmodligen förvänta dig bättre resultat med det senare.

Om du är intresserad av något lite mindre omfattande kan du vara intresserad av några alternativa skärmmodifierande justeringar som MakeRespringsGreatAgain och SpringChanger.

Om Gif2Ani V2 låter som något du vill prova på din enhet kan du ladda ner den gratis från Cydias Dynastic-arkiv. Tweak fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter.

Vilken animerad GIF v√§ljer du att vara din nya respring-sk√§rm? Dela med oss ‚Äč‚Äči kommentarf√§ltet nedan.