Giveaway – FĂ„ din gratis kopia av utstĂ€llarens WordPress-tema

Giveaway - FÄ din gratis kopia av utstÀllarens WordPress-tema

Återigen har vi ett ganska hĂ€ftigt WordPress-tema att ge bort. Pro Theme Design lĂ„ter oss ge 5 exemplar av deras senaste portfölj och galleritema, Exhibitor. Pro Theme Design Ă€r kĂ€nt för att erbjuda kvalitetsteman med semantiska koder och bra support. Det hĂ€r Ă€r samma killar bakom det berömda Mimbo Pro och Elemental Theme. Vinnarna för denna utdelning kommer att vĂ€ljas ut den 15 juni 2011.

Vad vinner du exakt?

5 lyckliga anvĂ€ndare vĂ€ljs för att vinna grundlicensen för utstĂ€llarens WordPress-tema. UtstĂ€llaren anvĂ€nder Elemental som sitt överordnade tema, sĂ„ det Ă€rver automatiskt alla fördelarna med det temat. I synnerhet finns det mer Ă€n 15 anpassade sidmallar och en omfattande SEO-optimering för att ge din webbplats den bĂ€sta chansen den kan ha. Detta tema anvĂ€nder de senaste WordPress-teknikerna – som anpassade inlĂ€ggstyper – för att göra det enkelt att hantera webbplatsinnehĂ„llet.

En av de coolaste funktionerna i Exhibitor Àr det anpassade fÀrgschemat. Inuti temaadministratören finns ett fÀrghjul som du kan anvÀnda för att vÀlja fÀrgschema som du vill anvÀnda pÄ din webbplats, vilket ger dig ett trevligt enkelt sÀtt att anpassa webbplatsen. Detta Àr ovanpÄ de vanliga teckensnittsalternativen som alltid finns i elementÀra teman.

Hur man vinner?

Detta kommer att vara en twitter exklusiv tÀvling. Riktlinjerna Àr mycket enkla. Tweet bara:

HĂ€ftigt! @wpbeginner ger bort en gratis kopia av Exhibitor #WordPress Themes av @prothemedesign – http://wpbeg.in/lSp8fM (RT to Enter)

Obs! Du kan Àndra tweeten sÄ lÀnge du nÀmner (@prothemedesign och @wpbeginner med en lÀnk till det hÀr inlÀgget).

NÀr du har tweetat, kom helt enkelt tillbaka till det hÀr inlÀgget och kommentera med en lÀnk till din tweet och ditt anvÀndarnamn.

Se till att du följer @wpbeginner pÄ Twitter sÄ att vi kan skicka ett direktmeddelande för att meddela vinnarna.

Tack Pro Team Design Team

Vi vill tacka Pro Theme Design-teamet för att sponsra denna present och stödja vÄr webbplats. Om ni inte har nÄgot emot det, se till att du kollar dem och följer dem pÄ twitter:

@prothemedesign
@binarymoon

Vinnarna vÀljs slumpmÀssigt och vi kommer att tillkÀnnage vinnarna den 15 juni 2011 pÄ denna blogg.