Giveaway – FĂ„ dina gratiskopior av Impact Page Builder för WordPress

Lyckliga vinnare av Impact Page Builder WordPress Plugin Giveaway

WPBeginner Àr stolta över att kunna presentera denna nya, men riktigt fantastiska produkt som kallas Impact Page Builder Plugin. Stort tack till Seth Atwood för att hon har arbetat nÀra oss och gjort det hÀr möjligt. Impact Àr ett enkelt att anvÀnda WordPress-plugin som lÄter dig skapa ett obegrÀnsat antal unika sidmallar. Med detta extremt kraftfulla plugin kan du fÄ alla dina sidor att se annorlunda ut. (Det hÀr pluginet kan verkligen hjÀlpa till att skapa anpassade mallar för försÀljningssidor som: den hÀr och den hÀr. VÄr standardsidesmall ser ut sÄ hÀr: Om WPBeginner).

Pris

Vi kommer att ge bort 10 exemplar av WordPress Plugin för Impact Page Builder. Vinnare fÄr möjlighet att antingen fÄ en enda webbplatslicens GRATIS, eller betala $ 39 för att fÄ en obegrÀnsad licens (som Àr vÀrt $ 88).

Hur man vinner?

Detta kommer att vara en twitter exklusiv tÀvling. Riktlinjerna Àr mycket enkla. Tweet bara:

Vinn en gratis kopia av @impactplugin #WordPress Plugin frĂ„n @wpbeginner – http://bit.ly/dBJgM5 (RT to Enter)

Obs! Du kan Àndra tweeten sÄ lÀnge du nÀmner (@impactplugin och @wpbeginner med en lÀnk till det hÀr inlÀgget).

NÀr du har tweetat, kom helt enkelt tillbaka till det hÀr inlÀgget och kommentera med en lÀnk till din tweet och ditt twitter-anvÀndarnamn.

Se till att du följer @wpbeginner pÄ Twitter sÄ att vi kan skicka ett direktmeddelande för att meddela vinnarna. Vinnarbidrag kommer att kasseras om de inte följer oss pÄ twitter.

Tack Impact Page Builder Team

Vi vill tacka Impact Plugin-teamet för att sponsra denna present. Detta Àr ett mycket nytt plugin, men vi fick en recensionskopia för att testa den. Det kommer att finnas en helt detaljerad granskning nÀr tÀvlingen Àr över. För att visa lite stöd, följ gÀrna dessa killar pÄ twitter:

@impactplugin

Vinnarna vÀljs slumpmÀssigt och vi kommer att tillkÀnnage vinnarna den 31 augusti 2010 pÄ den hÀr bloggen.