Giveaway – Skaffa en gratis kopia av Catalyst Theme för WordPress

Lyckliga vinnare av vÄrt Catalyst WordPress Theme Giveaway

WPBeginner Àr stolta över att presentera vÄr första present 2011 tack vare @sethmerrick och @EricHamm frÄn Catalyst Theme. Seth Àr en gammal vÀn till WPBeginner och har skapat fantastiska produkter som Impact Page Builder tidigare. Catalyst Àr en ombyggd och mycket kraftfullare version av deras gamla Frugal Theme. Vi hade möjlighet att prova detta tema och spela pÄ vÄra dev-servrar, och detta Àr ett komplett paket för en brÄkdel av ett pris speciellt för affiliate-marknadsförare. Vi kommer att ge bort 10 exemplar av deras personliga utgÄva till vÄra fantastiska anvÀndare. Vinnarna vÀljs den 26 januari 2011.

Vad vinner du exakt?

10 lyckliga anvÀndare kommer att ha möjlighet att vinna den personliga licensen för Catalyst Theme som Àr $ 97. Paketet levereras med Catalyst + Dyanamik Child Theme och 22 skinn. SÄ du vinner inte ett tema hÀr utan du vinner 23 teman. Enbart Dyanamik-barns tema har över 600 design utan alternativ för kodning som du kan anvÀnda för att skapa ditt eget anpassade barns tema med nÄgra fÄ musklick. Du fÄr ocksÄ tillgÄng till medlemmens enda forum för katalysatorstöd, gratis uppdateringar för livet, obegrÀnsad anvÀndningstillstÄnd och ett fantastiskt katalysatordokument med 170+ sidor. Du Àr förmodligen förvÄnad över dessa funktioner, men dessa rÀcker inte. Kolla in hela listan pÄ Catalyst Theme Site. (Glöm inte att kolla in deras Admin Screenshots avsnitt heller).

Du kan kolla in alla 22 skinn i live-demo som finns pÄ deras webbplats (Klicka pÄ bilden ovan).

Hur man vinner?

Detta kommer att vara en twitter exklusiv tÀvling. Riktlinjerna Àr mycket enkla. Tweet bara:

Vinn en gratis kopia av @catalysttheme för #WordPress frĂ„n @wpbeginner – http://wpbeg.in/fsf7tk (RT till Enter)

Obs! Du kan Àndra tweeten sÄ lÀnge du nÀmner (@catalysttheme och @wpbeginner med en lÀnk till det hÀr inlÀgget).

NÀr du har tweetat, kom helt enkelt tillbaka till det hÀr inlÀgget och kommentera med en lÀnk till din tweet och ditt anvÀndarnamn.

Se till att du följer @wpbeginner pÄ Twitter sÄ att vi kan skicka ett direktmeddelande för att meddela vinnarna.

Tack Catalyst Crew

Vi vill tacka Catalyst Theme för att sponsra denna present och kontinuerligt stödja vÄr webbplats. Om ni inte har nÄgot emot det, se till att du kollar dem och följer dem pÄ twitter:

@catalysttheme
@sethmerrick
@EricHamm

Vinnarna vÀljs slumpmÀssigt och vi kommer att tillkÀnnage vinnarna den 26 januari 2011 pÄ den hÀr bloggen.