Giveaway – Vinn en gratis kopia av WordPress-temat Headway 2.0

Giveaway - Vinn en gratis kopia av WordPress-temat Headway 2.0

För inte sÄ lÀnge sedan tillkÀnnagav vÄra vÀnner pÄ Headway Themes att versionen 2.0 av deras tema slÀpptes. Vi utsÄg Headway, det mest nybörjarvÀnliga WordPress-temat i vÄr recension av deras nya version. Den hÀr veckan spÀnnande kör vi ett temagiveaway med tillstÄnd av Clay Griffiths (@ClayGriffiths) och Grant Griffiths (@GrantGriffiths). Framsteg Àr mycket mer Àn ett WordPress-tema. Det Àr ett system för gör-det-sjÀlv-Àgare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slÀpp. Det lÄter dig Àndra storlek, ordna om och lÀgga till element i ditt bloggtema utan att redigera en enda kodrad. Bokstavligen lÄter det dig skapa nya WordPress-drivna webbplatser pÄ nÄgra minuter. Enligt vÄr mening gör det inte rÀttvisa att definiera detta tema i ord, sÄ hÀr Àr videon. Titta pÄ det sÄ blir du ocksÄ övertygad:

Pris

Nu nÀr du har tittat pÄ videon ovan vet du förmodligen vad priset för den hÀr tÀvlingen Àr. Vi ger bort 10 exemplar av deras personliga alternativ. Om videon inte var tillrÀckligt tydlig visas nÄgra av de mest anmÀrkningsvÀrda funktionerna i Headway-teman nedan:

Snabbstartsguide Styles Manager Column System för Leafs Automatiska uppgraderingar SEO och hastighetsoptimering WordPress-stöd för flera webbplatser

Hur man vinner?

Detta kommer att vara en twitter exklusiv tÀvling. Riktlinjerna Àr mycket enkla. Tweet bara:

Vinn en gratis kopia av @headwaythemes #WordPress Theme frĂ„n @wpbeginner – http://bit.ly/bxcsdg (RT to Enter)

Obs! Du kan Àndra tweeten sÄ lÀnge du nÀmner (@headwaythemes och @wpbeginner med en lÀnk till det hÀr inlÀgget).

NÀr du har tweetat, kom helt enkelt tillbaka till det hÀr inlÀgget och kommentera med en lÀnk till din tweet och ditt anvÀndarnamn.

Se till att du följer @wpbeginner pÄ Twitter sÄ att vi kan skicka ett direktmeddelande för att meddela vinnarna.

VĂ„rt uppriktiga tack till Headway-teamet

Vi vill tacka Headway Team för att sponsra denna present. Om ni inte har nÄgot emot det, se till att du kollar dem och följer dem pÄ twitter:

@headwaythemes
@ClayGriffiths
@GrantGriffiths

BÄde Grant och Clay Àr vÄra personliga vÀnner och de Àr riktigt bra mÀnniskor att arbeta med. Se till att du följer dem.

Vinnarna vÀljs slumpmÀssigt och vi kommer att tillkÀnnage vinnarna den 23 november 2010 pÄ den hÀr bloggen.
Bidragen stÀnger kl. 23.00 den 23 november 2010 (EST)