Google Pixel 3 XL kan ha en mÀrkbart högre hack Àn iPhone X och en haka i botten

Google Pixel 3 XL kan ha en mÀrkbart högre hack Àn iPhone X och en haka i botten

Om du trodde att iPhone X-hacket var hemskt, vÀnta tills du ser Googles kommande tredje generationens Pixel-smartphone. Enligt en ny lÀcka pÄ onsdagen kan Pixel 3 XL innehÄlla en riktigt hög skÄra högst upp pÄ skÀrmen samt en enorm ram lÀngst ner.

Android Police idag delad bilder och videor som pÄstÄs visa en pre-release-version av telefonen, som ursprungligen publicerades av en ukrainsk teknikblogger pÄ hans Telegramkanal. LÀckaget föreslÄr att Pixel 3 XL ska anvÀnda den nyligen slÀppta Android 9 Pie-programvaran och drivas av Qualcomms 8-kÀrniga 845-processor i kombination med Adreno 630-grafik.

Specifikationsbladet indikerar att smarttelefonen Àr utrustad med 4 GB RAM medan skÀrmen har en upplösning pÄ 1440 gÄnger 2960 pixlar med en pixeltÀthet pÄ 494 PPI. Unboxing-bilderna avslöjar vad som verkar vara en ganska ny iPhone-liknande bakgrund.

Som nÀmnts har enheten ett mÀrkbart högre hack Àn iPhone X. Det Àr oklart om Pixel 3 XL-hacket Àr utformat för att rymma ett sofistikerat infrarött kamerasystem som iPhone X-hacket eller om att efterlikna Apples design Àr det enda verkliga syftet det tjÀnar.

HÀr Àr unboxing-videon.

Vad hÀnder med den enorma ramen lÀngst ner?

Bloomberg sĂ€ger att Google siktar pĂ„ att sĂ„ smĂ„ningom helt ta bort ramarna i en framtida Pixel, “men behĂ„ller skĂ„ran och hakan i Ă„r för att hĂ„lla stereohögtalarna pĂ„ framsidan av telefonen.”

Förpackningen indikerar att telefonfartygen levereras med kabelanslutna USB-C-hörlurar som liknar Pixel Buds, tillsammans med en laddningssten, en laddningskabel och en dongel sÄ att kunderna kan ansluta sina befintliga 3,5 mm-hörlurar till telefonens USB-C-port.

Ryktfabriken tror att 2018: s Pixel-sortiment kommer att erbjuda en mindre, hack-5,4-tums Pixel 3-modell och den större 6,2-tums Pixel 3 XL med en iPhone X-liknande hack.

Om historia Àr en indikation kommer Google att hÄlla jÀmn i oktober efter att Apple visar upp sin iPhone-portfölj 2018 och avslöjar andra uppdateringar i september.

Vad gör du av Pixel 3 XL?

Vad sÀgs om den enorma ramen lÀngst ner? Och vad tycker du om den oroande trenden som har uppstÄtt i Android-lÀgret för att kopiera Apples iPhone X-design?

LĂ„t oss veta i kommentaren nedan.