GoPro lanserar global tillgÀnglighet av Max Lens Mod för sin HERO9 Black (foto)

GoPro lanserar global tillgÀnglighet av Max Lens Mod för sin HERO9 Black (foto)

Go Pro har nyligen lanserat ett nytt tillbehör som Àr kompatibelt med HERO9 Svart, företagets nya flaggskeppskamera som slÀpptes i september: Mod för Max-objektiv, tillÀgget som möjliggör högre prestanda tack vare den kraftfulla videostabiliseringen HyperSmooth Max, tillgÀnglig i upplösningar och bildhastigheter upp till 2.7K60, i perspektiv SuperView Max 155 ° ultravidvinkel, den bredaste nÄgonsin pÄ en HERO-kamera, et al integrerat horisontlÄs, som hÄller horisonten perfekt inriktad Àven nÀr kameran roterar 360 ° under fotografering. Max Lens Mod lÄter dig ocksÄ skapa extremt smidiga videor med funktionen TimeWarp Max och ultravidvinkelfoton med SuperView Max.

Geoff Gulevich, professionell mountainbiker och GoPro-idrottsman, kommenterade tillkomsten av denna nyhet:

”Kombinationen av Max Lens Mods med HERO9 Black erbjuder ett nytt perspektiv som utökar möjligheten att skapa innehĂ„ll med min GoPro. Nu nĂ€r jag spelar in Ă€r jag inte orolig för att fĂ„ en felfri bild, för tack vare Max Lens Mod vet jag att jag kommer att göra det Ă€ndĂ„. Slutligen kan jag bara koncentrera mig pĂ„ att spĂ„ra den perfekta banan, för ett exceptionellt resultat i redigeringen av den slutliga videon. “

Tack vare HERO9 Black’s lĂ€tt avtagbara linsskydd tar det bara nĂ„gra sekunder att fĂ€sta Mod i frĂ„ga. Dessutom har den en vattentĂ„lighet pĂ„ upp till 5 m. Mod för Max-mĂ„let gĂ„r till gĂ„ med i de tre andra tillbehören kompatibel med kameran, nĂ€mligen den multimediaenhet som tillval för HERO9 Black, Mod för skĂ€rmen och Mod för lampor.

LÄS OCH: HĂ€r Ă€r filmens första teaser om Diabolik

TillgÀnglighet och priser

Max Lens Mod, tillsammans med HERO9 Black och andra tillbehör, finns att köpa pĂ„ GoPro-webbplatsen. NĂ€r det gĂ€ller priset pĂ„ nykomlingen uppgĂ„r det till 99,99 €GoPro-prenumeranter kan dock fĂ„ 30% rabatt.

Bilder