Granskning av iPhone XS Max — iDB gĂ„r pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll med Apples massiva 6,5-tums phablet

Granskning av iPhone XS Max — iDB gĂ„r pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll med Apples massiva 6,5-tums phablet

iDownloadBlog gÄr nÀra och personligt med iPhone XS Max, Apples phablet-klass-enhet med en 6,5-tums skÀrm, efter nÀstan tvÄ veckor med praktisk praktisk tid med den. Följ med nÀr iDownloadBlog berÀttar allt du behöver veta om Apple-telefonens flaggskepp.

Med den största skĂ€rmen som Apple nĂ„gonsin har lagt pĂ„ en iPhone som mĂ€ter en massiv 6,5 tum diagonalt – Apples kallar det Super Retina-skĂ€rm av god anledning – den hĂ€r telefonen Ă€r en duk för dina appar och innehĂ„ll.

SÄ hur Àr det att hÄlla en iPhone XS Max i handen? Lider enhandsoperationer mycket pÄ grund av skÀrmstorleken? Vilka nya funktioner ger den massiva OLED-panelen till bordet? VÄr videokille och YouTuber Harris Craycraft berÀttar allt du behöver veta om Apples flaggskeppstelefon i den praktiska videogenomgÄngen inbÀddad nedan.

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

Harris talar ocksÄ om nÄgra av de mer framtrÀdande tandproblemen som hittills har upptÀckts, som mÄnga appar som förstorats eftersom de Ànnu inte har optimerats för dessa nya skÀrmupplösningar för iPhone XS Max och iPhone XR.

HÀr Àr nÄgra extra godbitar:

iPhone XS Max Àr en fantastisk telefon som verkligen har sina kompromisser.

Granskning av iPhone XS Max - ett fotografi som visar glasets baksida pÄ telefonen tillsammans med dubbla kamerasystemet

Men oroa dig inte lÀngre, barnproblem Àr vanliga med varje större Apple-release.

Naturligtvis kan du sĂ€ga att det hĂ€r Ă€r de saker som inte borde hĂ€nda pĂ„ en $ 1000-smartphone och du skulle ha rĂ€tt. Å andra sidan Ă€r mĂ„nga av kompromisserna som listas ovan rotade i programvara och som sĂ„dan sannolikt att hanteras via en framtida programuppdatering.

Om du har undrat om du skulle fÄ din iPhone XS Max i guld, har Harris sammanstÀllt en snabb video som jÀmför det nya guldet med Apples tidigare guld och befintliga finish.

“Om du letar efter en telefon med stor skĂ€rm Ă€r det svĂ„rt att rekommendera nĂ„gon iPhone förutom den nya XS Max”, slĂ„r Harris upp den.

HÄller du med bedömningen av Apples flaggskeppsenhet?

Vilka funktioner och nackdelar skulle du utpeka och varför?

LĂ„t oss veta i kommentarerna.