Gratis Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

Gratis Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

Ta en titt pÄ gratis Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna medan de gör buller och stör dig i ditt viktiga arbete, bara ge dem Android med den hÀr appen öppnad och de kommer inte lÀngre störa dig lÀngre.

[dropcap]A[/dropcap]ndroid Àr en av de coolaste sakerna du har med dig, det Àr operativsystemet dÀr du kan prova massor av coola appar som hjÀlper dig att göra ditt liv bÀttre. Du kanske har provat mÄnga appar som hjÀlper dig i mÄnga situationer. Och idag Àr vi hÀr för att berÀtta nÄgra appar för att hantera en av de vanligaste situationerna och den situationen Àr att ta itu med barnen nÀr du vill göra ditt arbete och barn tillÄter dig inte att göra det. SÄ gör dem upptagna med nÄgra av de bÀsta apparna som du sÀkert kommer att Àlska eftersom dessa appar kommer att göra dina barn upptagen och du kan enkelt göra vad du vill. SÄ titta pÄ alla dessa appar som diskuteras nedan.

LÀs ocksÄ: BÀsta Android-appar för att identifiera musik som spelas runt dig

Gratis Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

Nedan har vi valt ut nÄgra av de bÀsta appar som Àr mest beroendeframkallande för barn och dina barn kommer inte att lÀmna din Android förrÀn du tar den sjÀlv och vid den tiden kan du göra jobbet vad du vill. SÄ ladda ner nedanstÄende appar.

LÀs ocksÄ: Hur man skapar Android-appar utan kodning

# 1 Dr. Panda Restaurant Asia

Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

Detta Àr ett av de bÀsta spelen som alla barn kommer att Àlska att spela pÄ Android-enheter. Barn kan ta ansvar i sitt eget kök i den helt nya Dr. Panda Restaurant: Asia! Framtida fina kockar har friheten att vÀlja vad de vill förbereda och exakt hur de vill förbereda det! Hacka, riva, blanda, steka och mer med över 20 ingredienser och skapa den perfekta rÀtten. SÄ mÄste ladda ner det hÀr spelet i din droid eftersom det kommer att hjÀlpa dig mycket.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr hanterar du appbehörigheter pÄ Android Marshmallow

# 2 Quizlet

  Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagnaAndroid-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

Det hÀr Àr en annan cool app som hjÀlper dig mycket. BehÀrska dina klasser med den ledande utbildningsappen! Skapa egna flashcards eller vÀlj bland miljoner skapade av andra Quizlet-anvÀndare om tusentals Àmnen. KÀnn dig trygg med dessa kraftfulla interaktiva inlÀrningsverktyg. SÄ ladda ner appen och ge till dina barn sÄ kommer de inte att störa dig lÀngre.

LÀs ocksÄ: Hur man tar bort lagerappar i Android utan att rota

# 3 PicsArt Kids Drawing Coloring

  Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagnaAndroid-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

SÄ det Àr dags att göra ditt barn lite kreativt eftersom den hÀr appen kommer att göra detsamma. Med den hÀr appen kan dina barn lÀra sig massor av coola saker frÄn din Android. PicsArt Àr den bÀsta tecknings- och fÀrgapp för att göra ditt barn kreativt. Varje barn Àr konstnÀr, sÄ hjÀlp ditt att utveckla sin fantasi! Barn finner otaliga timmar av kul i den hÀr appen nÀr de utforskar sin kreativitet genom att rita, mÄla och skapa konst. SÄ prova den hÀr appen idag.

LÀs ocksÄ: Hur man spelar YouTube-videor i bakgrunden utan att rota Android

# 4 Barnplats – FörĂ€ldrakontroll

  Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagnaAndroid-appar för barn för att hÄlla dem upptagna

I applansering med förÀldrakontroll och barnlÄs som skyddar dina personuppgifter och begrÀnsar barn till appar som du har godkÀnt. Kids Place hindrar ocksÄ barn frÄn att ladda ner nya appar, ringa telefonsamtal, sms eller utföra andra ÄtgÀrder som kan kosta dig pengar. Den innehÄller ocksÄ bekvÀmlighetsfunktioner för förÀldrar som automatisk appstart, anvÀndbart för smÄ barn som av misstag lÀmnar lanserade appar. Med Kids Place-appen fÄr barnen rolig tid och förÀldrarna kan fÄ vÀlbehövlig ro och fritid.

LÀs ocksÄ: Topp 8 bÀsta Android-appar för sÀkerhetskopiering / ÄterstÀllning av data

# 5 Ändlösa alfabetet

Appar för att göra barn upptagenAppar för att göra barn upptagen

Den andra fantastiska appen som hjÀlper dig att göra dina barn upptagna. SÀtt scenen för lÀsframgÄng med denna hÀrligt interaktiva pedagogiska app. Barn kommer att ha det bra att lÀra sig sina ABC och bygga ordförrÄd med de bedÄrande monsterna i Endless Alphabet. Varje ord har ett interaktivt pussel med talande bokstÀver och en kort animation som illustrerar definitionen. Innan du vet ordet av det, kommer ditt barn att anvÀnda ord som gigantiska och samarbeta

LÀs ocksÄ: Hur du skyddar din enhet frÄn WifiKill & Netcut-attacker

SÄ ovan Àr Gratis Android-appar för barn för att hÄlla dem upptagna. Genom att anvÀnda dessa appar kan du enkelt fÄ lite tid och lÀttnad frÄn barnen, om de verkligen inte tillÄter dig att göra ditt arbete. SÄ prova dessa appar idag. Hoppas du gillar handledningen, fortsÀtt dela med andra ocksÄ. LÀmna en kommentar nedan om du har nÄgra relaterade frÄgor med detta.