GrÀver in i WordPress v3.0

GrÀver in i WordPress v3.0

GrĂ€va i WordPress Ă€r en bok skriven av tvĂ„ av de mest trovĂ€rdiga figurerna i WordPress-branschen, Jeff Starr och Chris Coyier. De tillkĂ€nnagav nyligen lanseringen av version 3 för att tĂ€cka de senaste WordPress-Ă€ndringarna. Alla tidigare Ă€gare av denna e-bok fĂ„r uppdateringarna GRATIS. WordPress utvecklas stĂ€ndigt dĂ€r nya funktioner lĂ€ggs till och gamla förĂ„ldras. Jeff och Chris har gjort ett bra jobb med att hĂ„lla koll pĂ„ och förbĂ€ttra sin bok i varje version. Denna bok Ă€r en MÅSTE HA för alla som försöker bli mer bekanta med WordPress. Den Ă€r byggd för att bredda din horisont. Kort sagt, detta Ă€r nĂ€stan 450 sidor full av praktisk information.

Allt i boken Àr nu varmkopplat och finjusterat till den senaste versionen av WordPress, med nya pop-ups och nya lÀnkar genom hela boken. De vackra fÀrgade sidorna och det enkla att kopiera och klistra in koder gör den hÀr e-boken till en rolig resurs att ha. 20+ nya sidor lÀggs till i den hÀr utgÄvan med en massa andra saker, inklusive hur man stÀller in flera webbplatser, anpassade inlÀggstyper / taxonomier, anvÀnder den inbyggda kortlÀnkfunktionen, författarmallar, kommentarformulÀrsmalltaggar och mer av WordPress 3.0.

Vad fÄr du med det hÀr köpet?

HÀr Àr vad du fÄr för $ 27:

Vacker, fÀrgstark, lÀttlÀst design NÀstan 450 sidor med praktiskt WordPress-innehÄll 3 gratis teman: Alla Ajax, Lines & Boxes och Plastique frÄn deras Theme Club House. Gratis livstidsuppdateringar (nuvarande bokÀgare fick version 3.0 igÄr) VÀnlig och hjÀlpsam kundsupport :)

Köp den hÀr boken nu sÄ ser du inte tillbaka.