Group FaceTime Àr tillbaka i iOS 12.1 beta 1

Group FaceTime

Efter att ha dragits frÄn iOS 12 och macOS Mojave betas tidigare i Är gör Group FaceTime comeback i den nyligen slÀppta iOS 12.1 beta för utvecklare. Verktyget introducerades först under Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni och gör det möjligt för upp till 32 personer att kommunicera pÄ en gÄng.

En gÄng förvÀntas vara en av utstÀllningsfunktioner av iOS 12 drogs Group FaceTime ovÀntat frÄn betaprocessen i augusti. Vid den tiden sa Apple att funktionen skulle ÄtervÀnda senare i Är.

”Group FaceTime har tagits bort frĂ„n den första versionen av iOS 12 och kommer att levereras i en framtida mjukvaruuppdatering senare i höst”, enligt utgivningsanmĂ€rkningar som följde nedladdningen av iOS 12 beta 7.

Som vi nÀmnde vid den tiden var vi inte förvÄnade över att se funktionen dras.

SÄ optimistisk som vi var med den hÀr fantastiska nya funktionen, lÀmnade upplevelsen mycket att önska, oavsett hur hÄrt vi försökte. Det gick snart upp för oss att gruppen FaceTime-samtal, i sin nuvarande form, bara inte var redo för prime time.

Med förlÀngningen kommer vi förhoppningsvis att se den offentliga utgÄvan av Group FaceTime komma snart. För nÀrvarande Àr det dock bara tillgÀngligt pÄ iOS 12.1 beta.

Är du glada att se Group FaceTime komma nĂ€rmare för att bli verklighet för iOS- och macOS-enhetsanvĂ€ndare?