Ha roligare i telefonsamtal med VoiceChanger X

Ha roligare i telefonsamtal med VoiceChanger X

Tillbaka 2013 överraskade iOS-utvecklaren jailbreak-communityn nÀr han slÀppte en av vÀrldens första live-röstvÀxlarjailbreak-tweaks för iPhone. VoiceChanger tillÀt dig att ha kul med dina telefonsamtal genom att justera röstens tonhöjd i realtid. TyvÀrr uppdaterades den aldrig för iOS 11.

Men allt förÀndrades den hÀr veckan efter lanseringen av VoiceChanger X. Nu kan du Äteruppliva samma underhÄllning som du kan ha upplevt 2013 pÄ din pwned iOS 11-telefon.

Som du kanske kan berÀtta frÄn skÀrmdumpsexemplen ovan byggde Limneos VoiceChanger X-grÀnssnittet direkt i telefonsamtalets grÀnssnitt för att göra justeringar i realtid en film.

FrÄn VoiceChanger X-menyn kan du justera din sÄnghöjd mellan fem förinstÀllningar, inklusive:

FörinstÀllningarna Àr fantastiska, men Àven om de inte flyter din bÄt ger VoiceChanger X dig möjlighet att stÀlla in din egen tonhöjd manuellt.

Du kan besöka InstÀllningar-appen efter att du har installerat VoiceChanger X för att konfigurera till anpassningen efter eget tycke:

HĂ€r kan du:

VoiceChanger X Àr en fantastisk prank tweak, men du kanske inte anvÀnder den varje dag. Som sagt, tweak Àr inte för alla, men de med sans för humor kanske vill ge det ett skott.

Om du Àr intresserad av att prova VoiceChanger X kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. Du mÄste betala en $ 1,99-betalning via tweaks preferensfönster efter installationen för att aktivera den.

VoiceChanger X fungerar pÄ alla jailbroken iOS 11-enheter och spelar snyggt med stock-telefonappen, FaceTime-appen och till och med nÄgra tredjeparts VoIP-appar som Facebook Messenger, Skype och WhatsApp för att nÀmna nÄgra. Dessutom fungerar tweak bra med fler av Limneos tweaks, som AnsweringMachine X och CallBar X.

Kommer du att ladda ner VoiceChanger X? LÄt oss veta varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.