HÀlsa varje anvÀndare med ett lÀmpligt meddelande i WordPress med WP Greet Box

HÀlsa varje anvÀndare med ett lÀmpligt meddelande i WordPress med WP Greet Box

Ofta ser du webbplatser med irriterande popup-fönster som ber anvÀndarna att prenumerera pÄ deras nyhetsbrev via e-post. VÄra anvÀndare uppskattar inte det, sÄ det kommer en frÄga hur du fÄr dina anvÀndare uppmÀrksamhet pÄ nÄgot specifikt som nyhetsbrev eller ett Twitter-konto. I den hÀr artikeln visar vi dig ett plugin som heter WP Greet Box, som lÄter dig hÀlsa pÄ varje anvÀndare individuellt och pÄ lÀmpligt sÀtt genom att skicka ett annat meddelande beroende pÄ den hÀnvisnings-URL de kom frÄn.

Till exempel, om nÄgon sÄg din lÀnk pÄ Twitter och öppnade den, kommer du att ha ett vÀlkomstmeddelande i ditt inlÀgg som sÀger: Hej, kollega Twitter-anvÀndare, tack för att du besöker vÄr webbplats. Om du gillar det hÀr inlÀgget, vÀnligen retweet det (Retweet Link) och följ oss pÄ twitter om du vill.

Nu har du precis lagt till en annan Twitter-följare utan att irritera anvÀndaren med en popup. Nedan följer nÄgra skÀrmdumpar av hur detta plugin ser ut:

WP Greet Box

WP Greet Box

Det hÀr pluginet Àr pÄhittigt och du bör definitivt prova det. Om du försöker, skicka din kommentar med dina tankar och hjÀlp andra att fatta rÀtt beslut.

Ladda ner WP Greet Box