Hantera dina annonser i WordPress med OIO Publisher (recension)

Hantera dina annonser i WordPress med OIO Publisher (recension)

NÀr det gÀller att kontrollera annonsutrymme pÄ WordPress-bloggar finns det fÄ alternativ dÀr ute. I den hÀr artikeln kommer vi att dela ett vÀlrenommerat kommersiellt Ad Manager-plugin kallat OIO Publisher. MÄlet med detta plugin Àr att maximera dina intÀkter, spara tid och hÄlla dig kontroll över ditt annonsutrymme.

Vad kan du göra med OIO Publisher?

OIO Publisher lÄter dig placera annonsplatser pÄ hela din webbplats i de zoner som du gillar och sedan gÄ ut och sÀlja dessa annonser. Det lÄter dig vÀlja vilken storlek annonser du vill ha och hur mycket de ska kosta. Det integreras ocksÄ med flera betalningsalternativ som PayPal och 2Checkout.

OIO Publisher-instÀllningar

Detta plugin Àr fullt med funktioner. Du fÄr stÀlla in zoner och i varje zon kan du vÀlja hur mÄnga annonser som ska visas. Du har möjlighet att lÄta annonserna rotera. Du kan erbjuda köpare möjlighet att köpa flera mÄnaders reklam till rabatterade priser eller sÄ kan du prenumerera mÄnadsvis. Allt detta Àr och mycket mer kan göras via den direkta administrationspanelen.

Det finns en standardbanner som lÀser Annonsera hÀr. NÀr en köpare klickar pÄ en av dina Annonsera-lÀnkar kommer de att tas till din försÀljningssida. Denna sida kommer att genereras av detta plugin. HÀr kan anvÀndarna fylla i sin information, ladda upp sin annonsbild och vÀlja betalningsmetod. NÀr de har skickat en annons vÀntar den pÄ ditt godkÀnnande innan den publiceras pÄ webbplatsen. NÀr du har godkÀnt annonsen kommer OIO Publisher att köra annonsen under den period som du fick betalt för, och den skickar statistik via e-post om hur annonsen gör för köparen. Om din sponsor prenumererar pÄ betalning frÄn mÄnad till mÄnad kontrollerar OIO Publisher med PayPal eller deras betalningsmetod för att se om betalningen gjordes. Om prenumerationen annulleras kommer den att meddela dig och automatiskt ta bort annonsen frÄn webbplatsen.

SkÀrmdump för betalningsformulÀret

OIO betalningsformulÀr för utgivare

SkÀrmdump för annonsörsrapport

OIO Publisher Advertiser Report

Det finns ocksÄ alternativ för att erbjuda pay-per-post, digitala nedladdningar och affiliate-program. Allt till priser som du anger i den administrativa panelen.

VĂ„rt yttrande

OIO Publisher Àr en fantastisk produkt som ger dig kontroll. Det Àr vÀldigt enkelt att implementera och anvÀnda, men den hÀr produkten garanterar inte att du kommer att ha massor av annonsörer. Du mÄste fortfarande göra det hÄrda arbetet för att fÄ annonsörer att köpa annonser frÄn din webbplats.

Nackdelen med OIO Publisher jĂ€mfört med tjĂ€nster som BuySellAds Ă€r att dessa tjĂ€nster har en enorm reklambas, och de kan leda annonsörer till dina webbplatser. Även om OIO Publisher har en marknadsplatsavdelning pĂ„ sin webbplats, Ă€r det inte sĂ„ nĂ€ra som kraftfullt som BuySellAds. Du mĂ„ste fortfarande göra mycket arbete för att fĂ„ annonsörer till din webbplats.

Den positiva sidan med att anvÀnda OIO Publisher Àr att du fÄr behÄlla 100% av vinsten frÄn att sÀlja annonsplatserna medan det för tjÀnster som BuySellAds finns en mellanmanavgift som du betalar.

Kostnad för detta plugin: $ 47 ($ 10 rabattkupong för WPBeginner-anvÀndare)

Det hÀr Àr en engÄngsavgift, och du kan anvÀnda detta plugin pÄ sÄ mÄnga domÀner som du vill (sÄ lÀnge du Àger dem). Du fÄr ocksÄ enastÄende support frÄn OIO Publisher-teamet vid behov för denna engÄngsavgift.