HapLock, PearlRetry och nÄgra andra jailbreak-tweaks för att prova i helgen

Jailbreak Tweaks to check out

Det har varit oövertrÀffade mÀngder av spÀnning i hela jailbreak-communityn den hÀr veckan som svar pÄ all störning kring Electra Teams framsteg nÀr det gÀller att ge iOS 11.3.1-stöd till Electra jailbreak-verktyget. Och det Àr bra för tweak-utvecklare.

SÄ med det i Ätanke kommer vi att prata om alla de bÀsta jailbreak-tweaks som slÀpptes den hÀr veckan i denna sammanstÀllning. Som vanligt kommer vi att starta saker genom att prata om vÄra favoriter och sedan skissera resten av dem efterÄt.

VÄr favoritversion den hÀr veckan

PearlRetry – GRATIS

Om du, som mÄnga andra iPhone X-anvÀndare, önskar att din telefon automatiskt skulle försöka igen en ansiktsigenkÀnningsskanning efter ett misslyckat försök, kanske du gillar en ny jailbreak-tweak som heter PearlRetry.

Denna tweak eliminerar de steg du normalt behöver ta för att försöka igen ett Face ID-upplÄsningsförsök. Dessutom kan du konfigurera en anpassad fördröjning för hur lÀnge efter ett misslyckat upplÄsningsförsök att din iPhone X kommer att försöka kÀnna igen ditt ansikte igen.

Du kan lÀra dig mer om PearlRetry och varför det Àr ett bra tillÀgg för jailbroken iPhone X-telefoner i vÄr fullstÀndiga recension.

Andra utgÄvor den hÀr veckan

KartongKnappAlla: Aktiverar kartongknappen pÄ YouTube för alla videor (gratis via CydiaGeeks beta-arkiv)

HapLock: Ger en uns av haptisk feedback nĂ€r du lĂ„ser upp din iPhone (gratis via Packix-arkiv – recension)

TweetNightandDay: Ger en mÀngd konfigurationsalternativ till den officiella Twitter-appen (gratis via Packix-arkivet)

YPlayInGroundTM-musik: Aktiverar medieavspelning i bakgrunden i YouTube Music-appen (gratis via CydiaGeeks beta-arkiv)

Det slÄr upp saker för veckans jailbreak-tweak-sammanfattning, men kom ihÄg att hÄlla koll pÄ iDB hela veckan för att hÄlla dig uppdaterad om nya utgÄvor nÀr de materialiseras.

Om du letar efter fler tweaks kan du övervÀga att lÀgga till Cydia-arkiv frÄn tredje part till din enhet för att utöka ditt omfÄng och kolla in förra veckans jailbreak-tweak-sammanstÀllning om du kanske har missat nÄgot. Vi har ocksÄ flera dedikerade sammanstÀllningar som hjÀlper dig att hitta sÀtt att justera din jailbroken iOS 10-enhet nedan:

Vad var din favoritjailbreak-tweak som slÀpptes den hÀr veckan? Dela i kommentarfÀltet nedan.