HÀr Àr allt som Microsoft meddelade vid gÄrdagens Surface-evenemang

An image showing a family of new or updated Surface products for 2018

Microsoft vid gĂ„rdagens medieevenemang i New York delad spĂ€nnande nyheter om deras uppdaterade Surface-bĂ€rbara datorer och hybridanordningar, inklusive ett ovĂ€ntat produktmeddelande – en trĂ„dlös hörlur med AirPods-liknande smart och nĂ„gra anmĂ€rkningsvĂ€rda funktioner.

HÀr Àr en kort sammanfattning av evenemanget:

Surface Pro 6

Den uppdaterade surfplatta / laptophybriden kör nu ett 67% snabbare Ättonde generationens fyrkÀrniga Intel-chip, kommer i en ny matt svart yta, stenar en 8-megapixel HD-kamera med autofokus, vÀger 1,7 kg och har upp till 13,5 timmars Batteri-liv.

FörbestÀll din Surface Pro 6, frÄn 899 $, före lanseringen den 16 oktober.

Surface Laptop 2

Den nya Surface Laptop 2 har ett uppdaterat Ättonde generationens fyrkÀrniga Intel-chip och har upp till 14,5 timmars batteritid. Precis som Surface Pro 6 finns Surface Laptop 2 i en ny matt svart yta. Den har en 13,5-tums skÀrm och behÄller Alcantara-tangentbordskÄpan.

FörbestÀll din Surface Laptop 2, frÄn 999 $före lanseringen den 15 november.

Surface Studio 2

Microsofts andra generationens Surface Studio med sin fantastiska, justerbara 28-tumsskĂ€rm fortsĂ€tter att utmana Apples allt-i-ett-datorer. Maskinen har inte uppgraderats sedan den slĂ€pptes i december 2016 sĂ„ nya Surface Studio 2 erbjuder 50 procent förbĂ€ttrad grafisk prestanda, 35% snabbare CPU-prestanda och en inbyggd Xbox Wireless som Ă€r kompatibel med Surface Dial-tillbehöret (vilket inte var ‘ t uppdateras vid evenemanget).

FörbestÀll din Surface Studio 2, frÄn $ 3,499, före lanseringen den 16 oktober. Det hÀr Àr instÀllningen pÄ ingÄngsnivÄ med ett Intel Core i7-chip, 1 TB flashminne och 16 GB RAM.

Ytthörlurar

HÀlsa pÄ Microsofts allra första premiumhörlurar med snygg design och nÄgra smarta funktioner. Precis som AirPods har Surface-hörlurar inbyggda sensorer sÄ att de spelar / pausar automatiskt nÀr du sÀtter in / tar ut dem ur örat.

De trÄdlösa Bluetooth-hörlurarna över örat har ocksÄ sömlös parning. De förstÀrker AirPods tack vare inkluderingen av justerbar brusreducering som blockerar vÀrlden sÄ att du kan fokusera pÄ ljud (volym- och brusreduceringsratten Àr inbyggd i kopparna).

Och med ett tryck kan du kalla till Microsofts personliga assistent Cortana för att stÀlla frÄgor handsfree. De laddas via USB-C, har en batteritid pÄ upp till 15 timmar, vÀger 0,64 pund och kommer i en ljusgrÄ fÀrg. Surface-hörlurar kostar 349 $ och kommer att finnas tillgÀngliga i USA och Storbritannien i tid för semestern.

Du kan registrera dig pÄ Microsofts webbplats att meddelas nÀr de anlÀnder.

Surface All Access

Ett nytt sÀtt att köpa Surface-enheter, det hÀr Àr i princip ditt All Access-program som gör att du kan bunta en Surface-enhet med tillbehör och Office 365 och betala för det med mÄnatliga avbetalningar. Microsoft har sagt att Surface All Access endast kommer att vara tillgÀnglig först i USA.

Appspegling

Appspegling Àr en ny Windows 10-funktion som gör det möjligt att visa och anvÀnda vilken app som helst pÄ din Android-telefon frÄn ett Windows-skrivbord. För att uppnÄ detta behöver du en ny programvara som heter Din telefon. Med den kan du enkelt komma Ät dina texter och foton frÄn en Android-telefon direkt pÄ din dator.

Detta kommer i sin tur att lÄta dig göra saker som att svara pÄ en text eller interagera med ett meddelande i telefonen utan att bryta ditt fokus. Appen Àr inbyggd i den nya Windows 10-uppdateringen.

Tidbits

Bortsett frÄn ny eller uppdaterad hÄrdvara har Windows-jÀtten ocksÄ delat andra massor av meddelanden om dess Office- och Windows-franchiser, plus andra programvaruprojekt.

Och det Àr ganska mycket det, flickor och pojkar.

Din bedömning

Vad gör du av alla produktuppdateringar frÄn Surface-evenemanget? Vilka nya Microsoft-produkter eller tillkÀnnagivanden Àr du mest glada över och varför?

LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.