Har du provat Headway 3.0 Àn? Dess sinne blÄser

 Har du provat Headway 3.0 Àn?  Dess sinne blÄser

Som du sÀkert vet under den senaste mÄnaden nÀr du har lÀst den hÀr webbplatsen var Headway 3.0 pÄ gÄng. Vi visade dig en praktisk video om hur deras dra-slÀpp-nÀtverk fungerar. För tvÄ dagar sedan tog de Àntligen sin redesign live med den nya versionen tillgÀnglig för alla. För de av er som köpte den tidigare var du smart. Du Àr nu farfar för att fÄ livstidsuppdateringar. Detta inkluderar naturligtvis inte framtida barnteman. Yup, Headway har nu barns teman. NÄgra av vÀlkÀnda teman frÄn stora temautvecklare som Press75, Allure Themes och andra kommer inte att vara tillgÀngliga för Headway base.

Nyheter i Headway 3.0

Kort svar: Mycket. Det finns sÄ mycket som lagts till 3.0 att det Àr otroligt. Jag har lekt med det, och det Àr verkligen det mest nybörjarvÀnliga WordPress-temat. VÄr favorit Àr nÀtverket (se videon)

Nedan följer nÄgra av de nya sakerna:

Headway 3 har skrivits om helt frĂ„n grunden. Den har en helt ny kodbas som Ă€r snabb. Du kan nu göra mer Ă€n nĂ„gonsin utan att behöva skriva en enda kodrad: Ă€ven saker som skuggor och rundade hörn i dina mönster. Headway har nu underordnade teman, varav nĂ„gra Ă€r hamnar med vĂ€lkĂ€nda teman frĂ„n stora temautvecklare som Press75, Allure och Organic. MĂ„nga andra kommer direkt frĂ„n Headway och vi kommer att ha nya hela tiden. Varje temautvecklare kan skapa underordnade teman för Headway och till och med sĂ€lja dem pĂ„ Headway Marketplace! Du kan designa din webbplats bara genom att rita rektanglar live pĂ„ sidan. Vi kallar dem block. Klicka bara och dra, berĂ€tta för Headway vilken typ av block du vill ha (rubrik, navigering, innehĂ„ll och mer) och hej presto: du skapar en anpassad layout utan kodning. Du kan enkelt stĂ€lla in teckensnitt, fĂ€rger, bakgrunder och andra designelement i Headways Visual Editor. Se dina Ă€ndringar direkt pĂ„ skĂ€rmen utan gissningar. Spara bara dina Ă€ndringar för att fĂ„ dem live till din webbplats. Vi har lagt till rel = author för författarlĂ€nkar, en ny SEO-funktion baserad pĂ„ Googles tillkĂ€nnagivande att de skulle tĂ€nka in den xfn-informationen i deras rankning tyngre. För utvecklare har Live CSS-redigeraren nu syntaxfĂ€rgkodning och det finns ett Blocks API sĂ„ att utvecklare kan skapa sina egna anpassade blocktyper … och till och med sĂ€lja dem pĂ„ Headway-marknaden!

TyvÀrr, de av er som missade den farfaders prissÀttning som Àr en bummel. Men det finns fÄ kuponger som flyter runt som du kan anvÀnda för att fÄ det bÀsta erbjudandet.

Om du anvĂ€nder kupongen: HW33 – kan du fĂ„ 33% rabatt pĂ„ alla planer utom BASE. (Vi vet inte nĂ€r den hĂ€r kupongen upphör att gĂ€lla).

Men om den upphör att gÀlla kan du anvÀnda den aldrig utgÄende Headway-kupongen för att fÄ 25% RABATT.

Ja, priserna Àr lite branta, men om du tittar pÄ videon ovan vet du att det Àr vÀl vÀrt det. Jag vet pÄ deras webbplats, de föreslÄr att standardpaketet Àr det bÀsta vÀrdet. Men jag hÄller inte med. Priset inkluderar endast 3 Headway Child-teman och 1 Ärs support och uppdateringar. Om du ska investera i den hÀr fantastiska produkten rekommenderar jag att du gÄr hela vÀgen för att fÄ Lifetime Pass.

Jag Àr alltid ett fan av att fÄ livstidsuppdateringar och nya barnteman nÀr de kommer ut. Det Àr dÀrför jag har Headway Lifetime Pass. Investera en gÄng och njut av fördelarna för livet istÀllet för att betala för ett nytt barntema som kommer ut.

Vad tycker du om Headway 3.0?