HÀr laddar du ner de nya bakgrundsbilderna designade för macOS Big Sur (foto)

HÀr laddar du ner de nya bakgrundsbilderna designade för macOS Big Sur (foto)

macOS Big Sur har nyligen fĂ„tt den tionde versionen av hans beta, som innehĂ„ller mĂ„nga nya bakgrundsbilder perfekt för att göra din PC-skĂ€rm slĂ„ende och original. De flesta bilderna Ă€r foton med Big Sur-regionen, men vissa Ă€r mer abstrakta. De senare heter “Iridescence” och har en ljus och mörk version.

Den nya versionen av Apples Mac-operativsystem Àr fortfarande endast tillgÀnglig i beta, eftersom Cupertino-företaget Ànnu inte har avslöjat nÀr den offentliga versionen ska slÀppas. TillgÄngen pÄ dessa bakgrundsbilder antyder dock att tiden nÀrmar sig. I sjÀlva verket, enligt vad som har avslöjats av vissa rykten, kommer Apple att hÄlla en annan speciell hÀndelse till November att introducera de nya Mac-datorerna, inklusive den första med Apple Silicon. Företaget kommer dÀrför sannolikt att slÀppa officiellt macOS Big Sur efter denna hÀndelse.

LÄS OCH: PS5- och Xbox Series X-versionen av Marvels Avengers kommer 2021

Samtidigt kan du dock ladda ner och stÀlla in de exklusiva bakgrundsbilderna designade för Big Sur pÄ skÀrmarna pÄ dina enheter, och i galleriet nedan kan du hitta dem hela.

Bilder

Gata: 9to5Mac