Headway 2.0 – Det mest nybörjarvĂ€nliga WordPress-temat

Video: Hands on med Headway 3.0 Beta (verkligen förvÄnad)

VÄra vÀnner pÄ Headway Theme har meddelat den nya versionen 2.0 i morse. Vi hade insikter nÀr temat utvecklades, och den nya versionen Àr verkligen unik. Men lÄt oss komma tillbaka till att förklara varför Headway Àr det mest nybörjarvÀnliga WordPress-temat. Med Headway kan du Àndra storlek, ordna om och lÀgga till element i ditt bloggtema utan att redigera en enda kodrad. Bokstavligen lÄter det dig skapa nya WordPress-drivna webbplatser pÄ nÄgra minuter. Enligt vÄr mening gör det inte rÀttvisa att definiera detta tema i ord, sÄ hÀr Àr videon. Titta pÄ det sÄ blir du ocksÄ övertygad:

Om du har tittat pÄ videon kan du se om du Àr en marknadsförare, en ny bloggare eller nÄgon som bara vill skapa mÄlsidor, Headway Àr ett utmÀrkt tema. Det bÀsta Àr att det nu Àven fungerar med Multi-Site. HÀr Àr en lista med nya funktioner:

Snabbstartsguide Styles Manager Column System för Leafs Automatiska uppgraderingar SEO och hastighetsoptimering WordPress-stöd för flera webbplatser

KÀrnan med Headway Àr att du kan skapa dina bloggdesigner visuellt i alla tÀnkbara strukturer med bra SEO och webbplatsoptimering utan att redigera en enda kodrad. Du har full kontroll som nybörjare. Att kÀnna Grant och Clay personligen kan vi garantera att det finns en stor grupp mÀnniskor som Àr villiga att hjÀlpa dig och stödja dig om du har nÄgra frÄgor. Det finns ocksÄ ett stort samhÀlle som ocksÄ Àr villiga att hjÀlpa till.

Det enda Ă€r att Headway kostar $ 87, men det Ă€r vĂ€rt vartenda öre. För den speciella lanseringen erbjuder de 30% rabatt om du anvĂ€nder kupongen “woot”. Koden Ă€r bara bra fram till denna fredag ​​(29 oktober 2010). Köp det nu nĂ€r det kostar $ 60 eftersom du inte bara betalar för en fantastisk produkt utan ocksĂ„ livstidsstöd.

Köp Headway nu