Hej Andy, Reason Compact, One Bite och andra appar att kolla in i helgen

Hej Andy, Reason Compact, One Bite och andra appar att kolla in i helgen

Den hÀr veckans upplaga av vÄr Apps of the Week Roundup har en app för folk som kör för att prata med andra förare, en kraftfull digital synthesizer och en app för videopizzagranskningar. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Hej Andy

Är du lastbilschaufför? Har du en lĂ„ng daglig pendling? Kommer du pĂ„ en biltur? Kolla in Hey Andy. Appen ansluter dig till andra drivrutiner som vill förmedla tiden via konversation. Det fungerar som en Q & A-plattform, sĂ„ att förare kan lyssna pĂ„, svara pĂ„ och till och med skapa sina egna Ă€mnen som andra kan svara pĂ„. AI-teknik ansluter dig till rĂ€tt konversationer och röstkommandon hjĂ€lper dig att hĂ„lla ögonen pĂ„ vĂ€gen. Intressant!

Ladda ner gratis

Orsak kompakt

Reason Compact ger dig en fantastisk klingande kraftfull synthesizer precis vid fingertopparna. GÄ frÄn nedladdning till downbeat pÄ bara 10 sekunder med intuitiva kontroller och anvÀndbara handledning. Andra funktioner inkluderar förinstÀllningar gjorda av kompositörer i vÀrldsklass, Smart Keyboard för snabba skapelser och Europa-synthesizer-effekten. Dessutom kan du exportera ditt spÄr till Orsak 10 och ta det till nÀsta nivÄ. Heads up, vissa effekter Àr dolda bakom IAP.

Ladda ner gratis

Ett bett

Om du Ă€r en Barstool Sports-fan alls Ă€r chansen att du vet vad One Bite Ă€r. Det började som en videoserie med korta videorecensioner av pizzaplatser runt om i landet, och nu Ă€r det en fristĂ„ende applikation. Även om Barstool inte Ă€r din kopp te, Ă€r appen fortfarande ganska övertygande med korta, amatörvideorecensioner av pizzafogar. Det Ă€r perfekt om du reser till en större stad och vill veta det bĂ€sta stĂ€llet att ta en bit.

Ladda ner gratis

SlimeRoom

HÀr Àr ett mycket enkelt pusselspel. De enda kontrollerna i spelet Àr gÄng och hopp, sÄ att du kan njuta av fullskalig action med minimal drift. Spela genom dussintals mystiska nivÄer, samla stjÀrnor och lÄs upp nya slem och fÀrger. Grafiken med lÀgre upplösning kan vara avstÀngd för vissa, men det hÀr Àr ett av de spel du kan plocka upp och spela mycket snabbt.

Ladda ner gratis

Golfar runt

Och slutligen, hĂ€r Ă€r ett annat enkelt spel som heter Golfing Around. Det Ă€r en vĂ€ldigt enkel golfsimulering. Du trĂ€ffar en lĂ„ng körning frĂ„n utslagsplatsen, slĂ„r pĂ„ greenen och lĂ€gger sedan bollen i hĂ„let med en uppmĂ€tt putt. NĂ€r du vĂ€l kĂ€nner för kontrollerna kan du blanda ihop det genom att försöka kurva ditt lĂ„ngskott – var noga med att se upp för vinden! KĂ€nner du att bygga din egen kurs? Du kan ocksĂ„ göra det och sedan dela det med samhĂ€llet.

Ladda ner gratis

Andra apprelaterade nyheter att kolla in