HollÀndska anvÀndare fÄr iDEAL-stöd för att köpa appar, media & amp; abonnemang hos lokala banker

iDEAL, an online payment service in The Netherlands, can now be used to top up your iTunes credit

FrÄn och med nyligen har hollÀndska kunder kunnat anvÀnda IDEAL-betalningsmetoden för Apple-ID för att öka sina saldon genom lokala banker för att tÀcka sina app-, media- och prenumerationsköp med sin iTunes-kredit istÀllet för ett kredit- eller bankkort.

HollĂ€ndsk blogg iCulture.nl (Google översĂ€tt) förklarar att iDEAL inte tĂ€cker nĂ„gra inköp direkt – det vill sĂ€ga betalningsmetoden debiterar inte bankkonton för enskilda inköp.

Kunder auktoriserar istÀllet sitt eget hollÀndska bankkonto för anvÀndning med iDEAL-tjÀnsten i deras Apple ID-faktureringsinstÀllningar för att fylla pÄ sin iTunes-kredit. Med andra ord behöver kunder i NederlÀnderna som inte vill anvÀnda plast eller PayPay i Apples innehÄllsbutiker inte lÀngre köpa iTunes-presentkort för att lÀgga lite pengar till ett saldo pÄ deras konto.

iTunes-kredit kan anvÀndas för att tÀcka följande inköp:

iTunes-kredit fungerar inte med Family Sharing.

Kunder i NederlÀnderna kan uppdatera sin betalningsmetod genom att trycka pÄ deras profilbild i det övre högra hörnet av App Store-appen och sedan deras namn. VÀlj alternativet Betalningsinformation, tryck pÄ idealisk och vÀlj önskad Bank för att bekrÀfta betalningsmetoden.

Alla större nederlÀndska banker stöds.

Knacka Gjort för att spara betalningsmetoden. GÄ tillbaka till föregÄende skÀrm och tryck pÄ alternativet mÀrkt LÀgg till medel till Apple ID. VÀlj ett belopp, tryck pÄ NÀsta och dÄ köpa.

Du kommer till iDEAL-grÀnssnittet för din valda bank. Logga in med rÀtt internetuppgifter eller starta din banks mobilapp för att bekrÀfta köpet.

Det köpta saldot lÀggs automatiskt till ditt Apple-ID.

Eftersom iDeal Àr en endast hollÀndsk tjÀnst, förvÀntar vi oss inte att den hÀr praktiska nya betalningsmetoden för App Store, Mac App Store, iBooks Store och iTunes Store stöds i andra lÀnder.

LÄt oss veta vad du tycker om den hÀr nyheten genom att lÀmna en kommentar nedan.