HomePod kommer snart att kunna ringa, köra flera timers samtidigt och mer

HomePod kommer snart att kunna ringa, köra flera timers samtidigt och mer

Apples förvÀntas introducera en större HomePod-programuppdatering i höst som kan förÀndra hur du anvÀnder och njuter av den smarta högtalaren avsevÀrt. Bland funktionerna som kommer snart Àr möjligheten att ringa samtal, hantera flera timers samtidigt, översÀtta text och mer.

Enligt iGeneration, kommer du att kunna anvÀnda HomePod för att ringa telefonsamtal, svara pÄ ett samtal, ringa upp ett nummer, söka i din samtalslogg, lyssna pÄ meddelanden i din röstmeddelande eller ring ett nödsamtal. Det Àr inte helt klart om FaceTime Audio stöds, Àven om det lÄter troligt.

HomePod förvÀntas ocksÄ lÀgga till möjligheten att söka efter en lÄt baserat pÄ texterna. Den hÀr funktionen kommer ocksÄ till iOS-enheter i höst med iOS 12.

iGeneration förvÀntar sig ocksÄ att Apples smarta högtalare fÄr mer information om mat och nÀring och offentliga personer. Det kommer ocksÄ att bli lÀttare att byta Wi-Fi-nÀtverk som den smarta högtalaren Àr pÄ. NÀr din iPhone till exempel Àr i ett annat nÀtverk Àr det nu en sömlös process att byta HomePod till det nya nÀtverket. För nÀrvarande mÄste du ÄterstÀlla enheten för att Àndra nÀtverksinformation.

Slutligen, med HomePod-uppdateringen, kan enheten hjÀlpa dig att hitta din iPhone.

Det finns mycket att packa upp hÀr, och det Àr Ànnu inte kÀnt hur nÄgra av de funktioner som nÀmns hÀr kommer att fungera. Oavsett, det lÄter som Apples beredda att göra HomePod mycket mer anvÀndbar de kommande veckorna.

Först tillkÀnnagavs i juni 2017, $ 349 HomePod anlÀnde Àntligen i butiker tidigare i Är. Apples förvÀntas införa en billigare modell, kanske under Beats-namnet, Àven om det Ànnu inte Àr kÀnt nÀr det kan intrÀffa.

HomePod-uppdateringen kommer troligen att slÀppas tillsammans med iOS 12 i höst.

Vilka nya HomePod-funktioner hoppas du se mest pÄ? LÄt oss veta nedan.

SkÀrmdump: iGeneration