HotFix: SÄ hÀr fÄr du felkorrigeringar i WordPress före nÀsta kÀrnuppdatering

HotFix: SÄ hÀr fÄr du felkorrigeringar i WordPress före nÀsta kÀrnuppdatering

Övertid, WordPress har blivit ett mycket stort projekt som driver miljontals webbplatser. Vi har mĂ€nniskor som klagar hela tiden, varför har WordPress sĂ„ mĂ„nga uppdateringar som WordPress 3.4.2 etc. Sanningen Ă€r att den inte har tillrĂ€ckligt med uppdateringar. Även med alla betatestningar i olika miljöer finns det alltid en liten möjlighet att kĂ€rnteamet kan missa ett fel eller tvĂ„. Även om detta fel kanske inte pĂ„verkar alla, men det pĂ„verkar vissa. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du fĂ„r felkorrigeringar i WordPress före nĂ€sta kĂ€rnuppdatering med ett plugin som heter HotFix.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Hotfix-plugin skapas av tvÄ av WordPress-kÀrnans medarbetare, Mark Jaquith och Andrew Nacin. Hela poÀngen med detta plugin Àr att tillhandahÄlla korrigeringar för utvalda buggar, sÄ du behöver inte vÀnta till nÀsta WordPress-utgÄva.

Till exempel rapporterade vissa anvÀndare ett problem med att lÀgga till och uppdatera anpassade fÀlt efter WordPress 3.4.2-utgÄvan. Det har inte funnits nÄgon officiell WordPress-uppdatering, men Hotfix fixar felet.

För att kunna anvÀnda Hotfix pÄ din webbplats behöver du bara installera och aktivera plugin-programmet. Nu rÀcker det. Det finns inga backendinstÀllningar. Nu Àr allt du behöver göra att hÄlla det hÀr pluginet uppdaterat.

Obs! Att ha detta plugin betyder inte att du ska sluta uppdatera WordPress-kÀrnan.

Skaffa snabbkorrigering