Hulu överväger att erbjuda mager sport- och nyhets-TV-buntar

Hulu överväger att erbjuda mager sport- och nyhets-TV-buntar

Hulu funderar på att erbjuda avskalade, billigare buntar för sin over-the-top (OTT) videostreamingtjänst. I en intervju med Informationen, Säger Hulu VD Randy Freer att företaget överväger att erbjuda paket som enbart fokuserar på nyheter och sport, inte underhållning.

Under intervjun sa Freer att de smalare buntarna skulle tilltala priskänsliga användare och också visa sig mer lönsamma eftersom de inte skulle inkludera transportavgifter för flera nätverk. Istället skulle abonnenter få tillgång till on-demand-programmering licensierad via kabelnät.

Hulu lanserade sin live-tv-streamingtjänst i maj 2017 för att konkurrera med liknande planer som bland annat YouTube TV, Sling TV och DirecTV Now. Innan detta tillhandahöll företaget endast innehåll på begäran.

För närvarande är Hulus Watch Live TV-paket $ 40 per månad. För detta får prenumeranter tillgång till över 50 kanaler, inklusive sport, nyheter, underhållning och mer. För ytterligare 5 USD per månad inkluderar Hulu kommersiellt gratis innehåll på begäran.

On-Demand-paket börjar vid $ 7,99 per månad.

Som en långvarig Hulu-kund skulle jag gärna se att en mager bunt blir ett alternativ. Just nu tittar jag sällan på live-tv förutom sport och nyheter. Förhoppningsvis kommer vi snart att höra mer om detta.

Du kan ladda ner Hulu i App Store.

Vill du se att mager TV-paket blir normen?