Hur den hÀr killen gick frÄn noll till en miljon sidvisningar pÄ sin blogg

Standard Theme

Som ni vet Àr vi pÄ BlogWorld Expo East i New York City. Vi hade ett nöje att delta i Jared Polins (@froknowsphoto) session dÀr han delade hur han tog sin webbplats över en miljon sidvisningar under ett Är. HÀr Àr en sammanfattning av hans historia:

För det första brinner han för sitt Àmne. Han lever i en vÀrld av spÀnning om vad han skriver och inspireras av sitt förflutna att fortsÀtta driva framÄt. Han tog sig tid att lÀra sig om det hantverk som han var sÄ passionerad för. Han omringade sig med framgÄngsrika och uppmuntrande mÀnniskor. Han klippte ut mycket av negativiteten i sitt liv och blev mer öppen. Han tog ocksÄ upp sitt eget sjÀlvförtroende genom att strÀva efter att vara nöjd med sig sjÀlv innan han försökte göra andra mÀnniskor lyckliga.

NÀr du som person Àr redo för framgÄng Àr det dags att börja utveckla din blogg för framgÄng. Först brainstorma om ditt varumÀrke. Gör dig definierad av vad du gör. Precis som du tror att Caeser Milan nÀr du tÀnker pÄ hundar eller Gary V nÀr du tÀnker pÄ vin, skapa en stark lÀnk mellan vem du Àr och vad du gör.

Jared betonar ocksÄ öppenhet. GÄ bortom surrorden och var verkligt transparent genom att Àga upp till dina misstag. Till exempel, redigera inte en video tusen gÄnger för att göra den perfekt. Din publik vill veta att du Àr en riktig person, sÄ agera som en. Jared betonar ocksÄ att han inte startar din webbplats för tidigt. Om du inte har tillrÀckligt med innehÄll för att folk ska kunna se vid lanseringen, starta inte. VÀnta tills du samlar innehÄll och slÀpp sedan innehÄllet konsekvent varje vecka.

NÀr du skjuter ut innehÄll, gör det till kvalitetsinnehÄll. Hitta anstÀndig kvalitet video-, foto- och ljudinspelningsteknik och anvÀnd den. En digitalkamera Àr bÀttre Àn en mobiltelefon och en billig extern mikrofon Àr bÀttre Àn en inbyggd mikrofon. Om du kan kreta ditt eget mÀrkesmaterial, gör det ocksÄ. En anpassad logotyp eller en anpassad introduktionsmusik Àr vÀl vÀrt att skapa den om den fÄr dig att sticka ut.

AnvÀnd allt du kan hitta för ditt innehÄll. NÄgra rekommendationer som Jared nÀmner inkluderar inspelade Skype-samtal med anvÀndare, gratis kritik om lÀsarinsÀndningar, snabba frÄgor och svar via Skype och slumpmÀssiga inspelningar av ditt dagliga liv. Det hÀr Àr bra, enkelt innehÄll, men om du hÄller det kommer roliga anvÀndare att fortsÀtta besöka.

NÀr det gÀller plattformar rekommenderar Jared att man anvÀnder YouTube för att driva videoinnehÄll. Det Àr gratis, lÀtt delbart, har en enorm publik, Àr lÀtt och det kan till och med tjÀna dig pengar via adsense. Twitter fungerar pÄ samma sÀtt, det Àr gratis och det kommer att driva trafik tillbaka till din webbplats.

SÄ hur gör du pengar? Skapa först en e-postlista dÀr du kan erbjuda exklusivt innehÄll, tÀvlingar, e-böcker, coaching etc. DÀrifrÄn kan du fÄ pengar frÄn adsense pÄ ditt innehÄll. Dessutom, om du har ett unikt varumÀrke som Jared, kan du skapa mÀrkesvaror och skapa vinst. Ett varningstecken dock, om du skapar mÀrkesvaror, anvÀnd lokala grossister och skrivare och sjÀlvfrakt för att tjÀna pengar och tillhandahÄlla material av hög kvalitet.

Sponsorer

Standardtema Ă€r erkĂ€nt som ett av de 8 bĂ€sta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nĂ„gonsin, och det nominerades ocksĂ„ till ett av de 25 bĂ€sta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlĂ€ggsformat. FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Köp SÀljannonser

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

OSTrÀning

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.