Hur du anpassar din WordPress-inloggningssida

Hur du anpassar din WordPress-inloggningssida

Att anpassa din WordPress-inloggningssida Àr verkligen en cool sak! Det Àr i grund och botten det sista steget pÄ din vÀg till vitmÀrkning av din WordPress-webbplats helt.

TvÄ skÀl till varför du kanske vill anpassa din WordPress-inloggningssida:

Den uppenbara orsaken …. Med din logotyp visad precis ovanför inloggningsformulĂ€ret ser din webbplats inte lĂ€ngre ut som nĂ„got som sĂ€tts ihop pĂ„ en eftermiddag utan som en helt skrĂ€ddarsydd skapelse. . Att ha en ytterligare sĂ€kerhetskontroll pĂ„ din WordPress-inloggningssida förhindrar hackareattacker och bots som försöker bryta in.

Hur anpassar jag din WordPress-inloggningssida?

Det finns gott om gratis och premium-plugins som kan göra detta. För att vara Àrlig Àr det hÀr vÀldigt enkelt, oavsett vilken du vÀljer.

Vi har valt 3 av de mest populÀra plugins för inloggningsanpassning, installerade dem och experimenterade med var och en för att visa dig hur du snabbt kan anpassa din WordPress-inloggningssida.

1. Anpassad inloggningsanpassning

FrÄn vÄr egen katalog Àr detta ett bra gratis plugin. Det Àr vÀldigt enkelt att anvÀnda och ger en fantastisk liveanpassare för din WordPress-inloggningssida, sÄ att du kan se exakt hur det slutliga resultatet kommer att se ut i realtid.

Att anvÀnda detta plugin Àr vÀldigt enkelt. Allt du behöver Àr att installera det i instrumentpanelen och aktivera det.

GĂ„ sedan till

Live-anpassaren öppnas, sÄ att du kan göra alla Àndringar i sidofÀltet till vÀnster och se liveförhandsgranskningen till höger. Klicka pÄ och börja vÀlja önskade alternativ.

inloggningsanpassare

Du kan ladda upp din logotyp och stÀlla in dess storlek, vÀlja en bakgrundsfÀrg eller bild, vÀlja inloggningsformulÀrets bakgrund och storlek, utformningen av de enskilda fÀlten, inloggningsknappens utseende, fÀrgerna och du kan till och med lÀgga till anpassad CSS.

Jag spelade lite och det hÀr fick jag:

Anpassa WordPress-inloggningssidan

2. Anpassat plugin för inloggning

anpassat inloggningsplugin

Ett populÀrt plugin för anpassning av WordPress-inloggningssidan. Den levereras med ett intuitivt och vÀnligt grÀnssnitt som lÄter dig ha mycket kul nÀr du anpassar din WordPress-inloggningssida. Anpassat inloggningsplugin ger dig ett mycket detaljerat utbud av alternativ totalt sett.

Installera bara plugin-programmet, aktivera det och gÄ till. Aktivera anpassad inloggning och börja experimentera med anpassningsvarianterna som erbjuds av plugin.

Det finns mÄnga alternativ hÀr. Du kan Àndra bakgrundsfÀrg och bild, anvÀnda ett bakgrundsbildspel för bÄde den allmÀnna bakgrunden och den som finns i formulÀret. Du kan anvÀnda upp till 6 skjutreglage och du kan ocksÄ vÀlja övergÄngseffekter.

bakgrund anpassad inloggning plugin

Du kan ocksÄ lÀgga till anpassade sociala ikoner och importera / exportera plugininstÀllningarna frÄn / till nÄgon annanstans. Sammantaget en mycket vÀnlig och lekfull upplevelse med detta plugin. HÀr Àr vad jag har lyckats fÄ:

demo 2

Notera. Du mĂ„ste klicka pĂ„ “Spara Ă€ndringar” varje gĂ„ng du anpassar en viss flik.

3. Anpassad inloggningsskapare – Inloggningssidestyler

anpassad inloggningsskapare

Ett fantastiskt och supervÀnligt plugin nÀr det gÀller att anpassa din WordPress-inloggningssida, och vara en av de högst rankade pluginsna inom sitt omrÄde. Den har en lekfull och intuitiv instÀllningssida och erbjuder massor av bra alternativ.

Installera plugin-programmet och leta efter det i instrumentpanelmenyn.

Men det finns ett problem.

Trots sin storhet har den ocksÄ mÄnga begrÀnsningar. Du kan till exempel inte anvÀnda bakgrundsbilder om du inte byter till pro-versionen. Du kan inte Àndra inloggningsformulÀrets position, opacitet, svÀvarinstÀllningarna för knapparna, logotypstorleken och mÄnga andra saker.

anpassade instÀllningar för inloggningsskapare

Sammantaget ser slutresultatet modernt och engagerande ut. Men begrÀnsningarna i den fria versionen gör det hÀr pluginet lite mindre funktionellt Àn de tvÄ andra hÀr.

login skapare demo

Det bÀsta pluginet för att anpassa din WordPress-inloggningssida med?

Efter att ha experimenterat med alla tre, jag Àlskade hur Custom Login Creator arbetade i back-end. Jag Àlskade hur lÀtt du kan anpassa allt och det faktum att det erbjuder en modern, lekfull design.

Å andra sidan finns det knappast nĂ„got i det om du inte vill betala för proversionen.

Sammantaget gör alla tre plugins samma saker och jag gillar dem alla.

Men.

Anpassad inloggning Anpassaren har mÄnga fantastiska funktioner. Först och frÀmst det lÄter dig anpassa din WordPress-inloggningssida live, sÄ att du kan se hur det ser ut efter varje liten Àndring du gör utan att behöva öppna en annan flik för att se resultaten separat. För det andra finns det sÀkerhetsfunktioner tillgÀngliga om du Àr villig att köpa tillÀgget.

SÄ, Om du letar efter en mer funktionell lösning som ger dig en massa saker gratis, kommer Custom Login Customizer att passa dig perfekt.

Men naturligtvis, eftersom alla tre Àr gratis (i deras standardversioner) uppmuntrar jag dig att kolla in dem alla och se sjÀlv.