Hur du Ă„tgĂ€rdar “TyvĂ€rr har TouchWiz stoppat” Fel 2020

How To Fix “Unfortunately TouchWiz has stopped” Error 2019

Hur du Ă„tgĂ€rdar “TyvĂ€rr har TouchWiz slutat” -fel

Touchwiz Interface Àr utvecklat av Samsung för endast Samsung smartphones och surfplattor. Det Àr inte ett operativsystem; faktiskt Àr det ett komplett anvÀndargrÀnssnitt för beröring. Alla dessa mobiltelefoner, surfplattor som kör Touchwiz körs pÄ Android, Bada, Symbian eller till och med en Windows Mobile. Det finns sÄ mÄnga Samsung-enhetsanvÀndare som möter Touchwiz-felproblemet. NÀr felet kommer visas meddelandet pÄ skÀrmen. Och det hÀr felet fryser din enhet sÄ att du mÄste starta om enheten och det finns inget annat alternativ.

Nu kommer huvudproblemet nĂ€r Touchwiz-felet inte gĂ„r och det visas om och om igen. Vad Ă€r lösningen för det nu? Orsaken till detta fel kan vara ett problem eller fel. Och det finns olika lösningar tillgĂ€ngliga för att lösa felet. SĂ„ kolla in de metoder som du kan lösa problemet “. AnvĂ€nd den givna processen och lös problemet.

TyvÀrr har Touchwiz Home slutat

TyvÀrr har Touchwiz Home slutat

LÀs ocksÄ: Hur fixar man enkelt Netflix-felkod NW-2-5?


Metod nr 1: Rensa cache och data frÄn appen

Denna metod tar bort all cache och data för Touchwiz hemapp. Genom att göra detta kan du lösa problemet om nÄgonstans problemet ligger i filerna eller data. Följ de angivna stegen och rensa appens cache och data.

Först mĂ„ste du stĂ€nga av din enhet eftersom vi behöver starta den i ett sĂ€kert lĂ€ge Tryck pĂ„ knappen för Volym ned nĂ€r enheten startar nĂ€r den slĂ„s PÅ NĂ€r startprocessen Ă€r klar, slĂ€pp volym ned-knappen. LĂ€ngst ner till vĂ€nster finns ett meddelande om Safe MODE Now, Go To InstĂ€llningar> Apphanterare> Alla applikationer
DĂ€r i listan ser du Touchwiz Home i slutet Tryck pĂ„ appen och öppna den dĂ€r. Torka bort all cache och data i appen genom att klicka pĂ„ “Rensa cache” och Rensa data Starta om enheten

I de flesta enheter fungerar den hÀr enkla lösningen, men Àven efter att ha anvÀnt den hÀr metoden kunde du inte lösa ditt problem och testa sedan nÀsta metod.

LÀs ocksÄ: Hur fixar jag gula skÀrmfÀrgproblem i Windows-bÀrbara datorer?

Metod 2: Mjuk ÅterstĂ€ll din enhet

En av de viktigaste sakerna du behöver göra Àr att ÄterstÀlla din enhet mjukt och lösa felet. Om TouchWiz-felet har intrÀffat pÄ Samsung Galaxy S5 för första gÄngen kan det vara ett problem i firmware eller i TouchWiz-systemet. SÄ, helt enkelt mjuk ÄterstÀllning kan lösa ditt problem.

Följ stegen och mjuk ÄterstÀll din enhet:

Ta bort batteriet frÄn enheten medan telefonen Àr pÄ. Tryck pÄ strömbrytaren i minst 30 sekunder SÀtt i batteriet i telefonen SlÄ nu pÄ telefonen.

Denna metod hjÀlper dig att ÄterstÀlla telefonens minne och hjÀlpa dig att lösa felet.

Om problemet fortfarande inte Àr löst mÄste du ÄterstÀlla enheten till fabriksinstÀllningarna.

LÀs ocksÄ: Fix BOOTMGR saknas Windows 7, 8, 10 (6-metoder)

Metod 3: ÅterstĂ€ll din enhet till fabriksinstĂ€llningar

Men nÀr du provar den hÀr metoden, glöm inte att ta en sÀkerhetskopia av dina viktiga data. Om du inte vet hur du gör sÀkerhetskopiering, följ sedan de angivna stegen och ta först sÀkerhetskopian av din enhet och gör sedan fabriksÄterstÀllningen.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr fixar du Netflix-felkod NW-3-6

Ett av de bÀsta och normala sÀtten Àr att anvÀnda Samsungs egna Kies-programvara som normalt anvÀnds för att uppdatera programvaran för Samsung-enheter.

Följ nu stegen för att ta sÀkerhetskopiering av enheten med hjÀlp av Google-konto.

GĂ„ till InstĂ€llningar pĂ„ din enhet Öppna AllmĂ€nt> SĂ€kerhetskopiering och ÅterstĂ€ll HĂ€r fĂ„r du tvĂ„ alternativ SĂ€kerhetskopiera mina data och automatiska Ă„terstĂ€llningar. VĂ€lj alternativet genom att kryssa i kryssrutan. Det hĂ€r tar sĂ€kerhetskopieringsuppgifterna som Wifi-lösenord, appdata och Google-instĂ€llningar

En annan metod för att ta backup Àr att anvÀnda Samsung-kontot.

GÄ till Applikation> InstÀllningar> AnvÀndare och sÀkerhetskopia> Konto (se till att det finns ett Samsung-konto inloggat) Om alternativet Àr PÄ kommer det att synkronisera kontakterna, kalendern

NÀr du har tagit en sÀkerhetskopia gÄr du till fabriksÄterstÀllning. Kolla in stegen för att fabriksÄterstÀlla din enhet.

Först och frĂ€mst StĂ€ng av din enhet Nu, hĂ„ll ned ström-, hem- och volym upp-knappen i nĂ„gra sekunder tills Android-logotypen visas pĂ„ skĂ€rmen, slĂ€pp nu knappen för att markera valfritt alternativ anvĂ€nd volym ned-knappen BekrĂ€fta valfritt alternativ med Strömbrytare Markera alternativet för fabriksĂ„terstĂ€llning med volymknappen och bekrĂ€fta det med en strömbrytare VĂ€lj nu “Radera alla anvĂ€ndardata”Och bekrĂ€fta VĂ€nta tills du ser alternativet“ Starta om systemet nu ”och vĂ€lj det Din enhet startas om och du mĂ„ste stĂ€lla in din enhet igen

LÀs ocksÄ: Hur fixar jag WiFi-ansluten men ingen internetÄtkomst?

SLUTSATS

SĂ„ det hĂ€r Ă€r nĂ„gra av de metoder som du kan lösa ”TyvĂ€rr har TouchWiz hem slutat”Fel 2020. Om du ocksĂ„ fĂ„r det hĂ€r felet pĂ„ din Samsung-enhet, prova nĂ„gon metod ovan. Om du tycker att den hĂ€r artikeln Ă€r till hjĂ€lp, dela den hĂ€r artikeln med alla dina vĂ€nner och familj. Det kommer att hjĂ€lpa oss att vĂ€xa större Ă€n nĂ„gonsin. Om du har nĂ„gra andra frĂ„gor eller förslag i den hĂ€r artikeln, lĂ„t oss veta i kommentarsektionen. Vi Ă€r alltid öppna för dina artikelrekommendationer, sĂ„ gĂ€rna föreslĂ„ nĂ„gra Ă€mnen. Tack sĂ„ mycket för att du lĂ€ste. SkĂ„l! 🙂