Hur du laddar ner ditt hela WordPress-mediebibliotek

Hur du laddar ner ditt hela WordPress-mediebibliotek

Vill du ladda ner alla bilder och mediefiler frÄn ditt WordPress-mediebibliotek? Du kan anvÀnda en FTP-klient, men det Àr inte lÀtt för nybörjare. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du laddar ner ditt WordPress-mediebibliotek utan att anvÀnda FTP.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Ă€r att installera och aktivera downML – Ladda ner plugin för mediebibliotek. Efter aktivering kommer du att mĂ€rka ett nytt menyalternativ i WordPress-administrationsfĂ€ltet mĂ€rkt ‘downML’.

Du mÄste klicka pÄ menyn som förbereder en zip-fil i din WordPress-uppladdningskatalog och gör den tillgÀnglig för nedladdning.

NÀr nedladdningen Àr klar ser du en sida med lÀnken till filen medialibrary.zip. Du kan ladda ner den hÀr filen till din dator.

Ladda ner sidan för alla dina bilder och mediefiler i en bekvÀm zip-fil

NÀr du har laddat ner filen till din dator kan du extrahera den för att fÄ hela ditt WordPress-mediebibliotek.

Varför och vem vill ladda ner mediebiblioteket?

Om du vill lagra en kopia av bara ditt mediebibliotek pÄ din dator Àr det hÀr pluginet praktiskt.

Du kan alltid anvÀnda en helt automatiserad WordPress-sÀkerhetskopieringslösning, och den sÀkerhetskopierar hela din WordPress-webbplats (inklusive plugins, teman, inlÀgg och mediebiblioteket).

De flesta backup-plugins har dock inte ett enkelt sÀtt att ladda ner bara dina uppladdningar och mediebibliotek. Detta plugin ger ett mycket snabbare sÀtt att göra det.

Ett annat sÀtt att ladda ner dina filer Àr att anvÀnda en FTP-klient, men om anvÀndaren inte har tillgÄng till FTP eller inte vet hur man anvÀnder den, Àr detta plugin ett enklare alternativ.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att ladda ner ditt WordPress-mediebibliotek. Du kanske ocksÄ vill se vÄr handledning om hur du ansluter Google Drive till ditt WordPress-mediebibliotek.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.