Hur du visar din Skype-kontakt och Skype-status i WordPress

Allowing your Skype status to be visible on the web

Skype har blivit ett verktyg för kommunikation i mÄnga smÄföretag. PÄ WPBeginner anvÀnder vi Skype för att kommunicera med sÄvÀl teammedlemmar som kunder. Större företag visar sitt avgiftsfria telefonnummer som deras anvÀndare kan anvÀnda för att ringa dem. Andra visar chattalternativ för support. Vad hÀnder om du precis börjat och vill ge dina anvÀndare möjlighet att ringa eller chatta med dig direkt frÄn din webbplats? Tja, Skype kan vara ett perfekt verktyg för det. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du visar din Skype-kontakt och Skype-status i WordPress, sÄ att dina anvÀndare kan kontakta dig direkt via Skype.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera pluginet Neat Skype Status. GÄ till instÀllningssidan efter aktivering (InstÀllningar »Snygg Skype-status) dÀr du mÄste ange ditt Skype-ID och spara instÀllningar.

Öppna nu Skype-applikationen pĂ„ din dator och logga in med ditt ID. Klicka pĂ„ i Skype-menyraden Verktyg »Alternativ. Klicka pĂ„ fliken Sekretess i alternativdialogrutan och markera rutan bredvid raden “. Du kanske ocksĂ„ vill markera TillĂ„t chattmeddelanden frĂ„n nĂ„gon om du inte vill godkĂ€nna varje anvĂ€ndare du vill prata med (personlig preferens).

NÀr du Àr klar med att uppdatera sekretessinstÀllningarna, kom tillbaka till din webbplats adminomrÄde och gÄ till Utseende »Widgets. Dra och slÀpp Snygg Skype Status v1-widget till sidofÀltet och spara den. Du kommer ocksÄ att mÀrka att det finns en annan snygg Skype Status v2-widget, men det Àr faktiskt en demo av pluginens premiumversion, sÄ anvÀnd inte det. NÀr du har sparat widgeten kan du nu förhandsgranska den pÄ din webbplats.

Skypes online-statusknapp i WordPress-sidofÀltwidget

Det finns ett antal alternativ som du kan konfigurera för plugin. Du kan till exempel vÀlja mellan ett antal knappstilar och ikoner. Du kan öka eller minska uppdateringsintervallet. Slutligen, istÀllet för en widget kan du lÀgga till en flytande Skype-knapp som rullar ner nÀr dina anvÀndare rullar ner pÄ sidan.

Konfigurationsalternativ för snygg Skype-status

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till din Skype-kontakt och Skype-status i WordPress. Du kan definitivt anvÀnda detta för att ansluta till mÀnniskor via din WordPress-webbplats och Skype. Denna statusknapp ger dina webbplatsanvÀndare förtroendet för att det finns riktiga mÀnniskor bakom webbplatsen. Vi har sett mÄnga mÀnniskor anvÀnda Skype eller Google Talk pÄ deras webbplats. Vad tycker du om att anvÀnda en tjÀnst som den hÀr för att fÄ kontakt med dina lÀsare? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.