Hur fÄr jag e-postmeddelanden för inlÀgg som vÀntar pÄ granskning i WordPress

Hur fÄr jag e-postmeddelanden för inlÀgg som vÀntar pÄ granskning i WordPress

Om du hanterar en blogg med flera författare kan det vara bra att veta nÀr en författare skickar in ett inlÀgg för en recension. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fÄr e-postaviseringar för inlÀgg som vÀntar pÄ granskning i WordPress.

PÄ WPBeginner anvÀnder vi Edit Flow för att hantera vÄrt redaktionella arbetsflöde. Det skickar e-postmeddelanden nÀr ett inlÀggs status Àndras pÄ WordPress tillsammans med att göra massor av andra saker. Men om du vill ha aviseringar utan att anvÀnda ett Editorial Flow-plugin, finns det ocksÄ en lösning för dig.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-meddelandet VÀntande inlÀmning. Det fungerar direkt och du kommer omedelbart att fÄ e-postaviseringar för vÀntande granskningsinlÀgg.

Som standard skickar pluginet e-postaviseringar till administratörens e-postadress som anvÀnds i WordPress-instÀllningar. Om du vill lÀgga till en annan e-postadress som ska meddelas gÄr du till InstÀllningar »VÀntande inlÀmningsmeddelanden och ange e-postadressen.

LÀgg till ytterligare e-postadresser för att fÄ avvaktande granskningsmeddelanden

Det hÀr pluginet Àr sÀrskilt anvÀndbart för webbplatser som tillÄter inlÀgg frÄn anvÀndare. Det Àr ocksÄ anvÀndbart för webbplatser dÀr bidragsgivare kan lÀgga till nya inlÀgg, men dessa inlÀgg mÄste granskas av en redaktör eller administratören för att publicera.

Om du vill noggrant övervaka din WordPress-webbplats med flera författare kan du ocksÄ fÄ e-postmeddelanden för Àndringar i WordPress.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att fÄ e-postaviseringar för inlÀgg som vÀntar pÄ granskning pÄ din WordPress-webbplats.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för mer WordPress-videohandledning. Du kan ocksÄ gÄ med pÄ Twitter och Google+.